writing-img

očala

clock-img

16.05.2008, 13:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kakšna sončna očala se prilegajo k črnim lasem.jaz imam ponavafi kar črna,ali pa z srebrno.Nevem pa,če bi rjav odtenek pasal??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

16.05.2008, 18:29

clock-img

blanč

pencil-img

3419

bela!!!

clock-img

16.05.2008, 18:34

clock-img

bibolina

pencil-img

125

ni nujno da bela.. je odvisno od modela, kšne bele bi ti, druge ne.. js mam tut črne lase, pa kr temno polt, pa sem imela do zdaj ene temno rjave, pa ene črne.. letos sem se odločila da jih zamenjam in v vsaki optiki mi niso priporočili črnih, ko sem jih probala..sm preveč mafijsko zgledala:) sem rekla, da mi ni važna barva, samo da mi pašejo.. no in na koncu sem izbrala take lepe viola. na sonsu prou lepo izpadejo.
tako da je čisto odvisno..

clock-img

16.05.2008, 18:37

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Se strinjamuser posted image ,
jaz mam tud ene take viola barve-kar prelivajo se, pa mam črne lase(-še en teden, potem upam da bodo spet rjave po 2h letihuser posted image ),
sicer je pa tako, da morajo očala pasati na tvoj obraz,potem se pa odločiš, malo sprobaj...

clock-img

17.05.2008, 19:39

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Bom kar tu vprašala.

Kaj pa za blontne lase? Meni se zdijo najbolj kul rjava. Ali pa rjavo-črna.

Kaj ve mislite?

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

18.05.2008, 11:37

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ko sem bila blont,so mi rjava najbolj pasala,ali pa rjavo rdečauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem