writing-img

očetovski dopust

clock-img

21.04.2008, 10:01

clock-img

Anonimen

Oj
Kako izgleda zdej ta očetovski dopust?Na socialni je rekla da prinese moz papirje sele po rojstvu?Kdaj pa pol nastopi ta dopust , a isti dan ko jaz rodim al kako?

clock-img

21.04.2008, 10:19

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Kdaj pa pol nastopi ta dopust , a isti dan ko jaz rodim al kako?

Ne. Ko rodiš naj bi koristil. svoj dopust. Čimprej po porodu nese papirje na CSD in dopust koristi naslednji dan lahko. Tako so meni rekli na CSD.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

21.04.2008, 11:50

clock-img

sazi

pencil-img

5175

jaz sem šla rodit popoldne, zato mož za tisti dan ni rabil dopusta - če pa bi ga, bi koristil svoj dopust, oz. izredni dopust, ki ti pripada ob rojstvu otroka (pri njemu v službi je bilo to 2 dni, ki jih je koristil kasneje skupaj z očetovskim, ko sva prišla iz porodnišnice - v porodnišnici sva bila z malim 8 dni, zato je mož začel očetovski dopust koristiti šele takrat

clock-img

21.04.2008, 12:38

clock-img

Anonimen

Najbolje da koristi s tistim dnem,ko vaju pride iskat. Mora pa oddat na csd papirje čimprej.

clock-img

21.04.2008, 13:47

clock-img

zabica26

pencil-img

465

V bistvu je tako, da vse papirje lahko že prej izpolne, takoj po rojstvu javi, kdaj je bil otrok rojen in kdaj on nastopi dopust. Večinoma ne komplicirajo, ampak "zmedenim" srečnim očkom z veseljem pomagajo.

user posted image

clock-img

21.04.2008, 15:04

clock-img

jajula

pencil-img

1191

koristi lahko v 6.mesaecih po rojstvu otroka. dva obrazca pa je potrebno oddati na CSD (eno je vloga, drugo pa priloga, ki jo mora izpolniti delodajalec), na CDS pa je potrebno oddati najkasneje na tisti dan, ko nastopi dopust.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem