writing-img

oTROŠKA MIZICA IN STOLČEK

clock-img

29.08.2006, 12:13

clock-img

Tracy

pencil-img

157

Sedaj se obračam še na vas. Rada bi kupila Mizico in pa dva stolčka, za mojo princesko. V IKEI ( http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=8&productId=15601&langId=-21&categoryId=15668&chosenPartNumber=87474709 )je zelooo ugodna cena takega kompleta (cca. 25€- 30€), drugje so vsi dražji. Spraševala sem v Lip Poljčane ( http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=5&id=30 ), kjer tak komplet stane cca. 20 000 SIT, Tisti iz akcije BC mi ni všeč. Zato vas sprašujem, če mogoče poznate kakšnega privatnika ki dela to pohištvo oz taka igrala. Pripravljena sem dati tam cca 10 000 za vse skupaj. user posted image  Pomoje je dovolj. Mislim, za to ceno se mi ga splača kupit v Sloveniji. Sicer pa bi šla v Ikeo.
Če ima katera kakršno koli informacijo, naj mi jo prosim posreduje.

LP

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

clock-img

29.08.2006, 12:15

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Mi imamo ta komplet iz Ikee in smo zelo zadovoljni!

clock-img

29.08.2006, 12:20

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mi imamo tak stolček
user posted image
in mizico za zraven
user posted image ,
vendar pride pa precej dražje, kot ti želiš.
Si morda kaj gledala na Neckermanovi strani, tam se tudi kdaj kaj podobnega dobi?

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

29.08.2006, 12:31

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Meni je glih BAGI pripeljala iz IKEE tale kompletek Svapa in je super.......Zdej ga bomo samo poštrihali in kej narisali pa bo super........Tko, da je resnično vreden teh 25eur........Pa resnično je super....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

29.08.2006, 12:38

clock-img

gamini

pencil-img

823

Zadnjič sta bila stolčka+mizica v Lesnininem katalogu, full lep komplet, cena pa tudi izjemno ugodna 10.000 SIT, kaj pa, če pokličeš tja, žal kataloga ne najdemuser posted image  , da bi ti lahko napisala
kaj več.

LP

P.S. Mi smo naši pikici kupili rabljeno, toda odlično ohranjeno mizico+2 stolčka prek Oglasnika, plačali pa smo 3000 SIT.  

clock-img

29.08.2006, 21:47

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Mi mamo tudi takšno mizico in stolčkauser posted image

clock-img

05.04.2012, 13:23

clock-img

caramel

pencil-img

254

Mene pa zanima, če ima katera mogoče otroško sedežno garnituro Max, ki je v zadnjem Lesnininem katalogu. V kompletu je miza+2 stola+klopca. Zanima me, kako se obnese.

Bila bi vesela tudi kakšne info o cenovno dostopni garniturici (vsaj miza + stolček). Zaželeno v barvi bukve/ smreke ali beli barvi. V Ikeo v bližnji prihodnosti na žalost ne gremo...
Če pa slučajno katera proda/ odda rabljeno, pa sem tudi zainteresirana za ponudbo.
Hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem