writing-img

občina sofinancira privat varstvo?

clock-img

25.11.2007, 22:51

clock-img

Brbs

pencil-img

608

sicer dvomim, da je res, ampak ne najdem tega posta....zadnjič je ena spraševala, ali je možno, da ti občina "primakne" k plačilu za privat varstvo, če so vrtci tako polni, da sredi leta tvoj malček ne more dobiti mesta.

Veste, kako je s tem oz. kje naj najdem ta post??? sem že poskušala v iskalniku.
Hvala

clock-img

25.11.2007, 23:31

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Prvič slišim. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

26.11.2007, 07:28

clock-img

muha1

pencil-img

666

Baje je odvisno od občine user posted image

clock-img

26.11.2007, 09:28

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

tako je kot pri zdravnikih, če imajo koncesijo, se pravi da jih občina podpira (privat varstvo) potem je subvencionirano. je pa odvisno od občine do občine, vprašaj

iz malega zraste veliko

clock-img

26.11.2007, 09:33

clock-img

fricka

pencil-img

751

Mislim, da je mnogo večje vprašanje kje najti zasebno varstvo, ki ni na črno. Kot vem, so zateve tako visoke, da vse varuške delajo na črno.

clock-img

26.11.2007, 09:35

clock-img

Anonimen

Kolikor je meni znano, dobivaš pri otroškem dodatku še nekaj zraven, če otrok ne hodi v vrtec.

clock-img

26.11.2007, 10:23

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

Ne, zato imaš pa pri predšolskem otroku, ki ni vključen v VVZ za (ne vem točno 10 ali 20%) višji otroški dodatek za tistega otroka.

clock-img

26.11.2007, 12:34

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Kolikor jaz vem je možno, to imenuje nekako dislocirana enota pod okriljem vrtca. Vem, da je tako imela ena ženska v našem kraju, če pa še ima pa ne vem..Je imela moja prijateljica otroka pri njej, imela je pa 5 otrok. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

26.11.2007, 13:22

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

To so t.i. varstvene družine, ki spadajo pod vrtec in so tako tudi registrirane. Torej je v takem primeru otrok v bistvu v VVZ, ne v privat varstvu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem