writing-img

občina vojnik

clock-img

31.01.2008, 11:04

clock-img

jasika

pencil-img

27

ali katera ve koliko ti da občina vojnik ob rojstvu otroka?ali moraš javit na občino ali ti sami pošljejo??

clock-img

31.01.2008, 12:51

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

kolker vem moreš it sama tja in ti dajo to nagrado, men se zdi da je tam nekje od 120-150 Eur, ne vem točno, je pa sigurn, da ti sami nič ne pošljejo

clock-img

01.02.2008, 21:42

clock-img

*Sinty*

pencil-img

37

Enkratna denarna pomoč za novorojenca v občini Vojnik znaša 140€. Z kopijo rojstnega lista in bančnega računa greš na občino in izpolneš obrazec ali pa ga potegneš dol iz neta http://www.vojnik.si/index.php?option=com_content&task=view&id=77&Itemid=109 in vse skupaj pošleš na
OBČINA VOJNIK
Keršova 8
3212 VOJNIK.

Potem na sestanku to vlogo "obdelajo" in ti pošlejo čestitko. Od prejema čestitke imajo pa rok 30 dni, da ti nakažejo denar.

Upam da sem ti kaj pomagala.

Lp

"Vsakdo dela napake. Odpuščati jih je dejanje ljubezni."

clock-img

03.02.2008, 11:10

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Ja, 30 jurjev sit je ta pomoč. In pri tem nima veze ali imaš prvega ali desetega otroka. Baje zato, ker se ne da tako enostavno določit, koliko otrok je katera ženska rodila user posted image user posted image user posted image   Imajo zelo "prijazno" družinsko" politiko.

clock-img

03.02.2008, 19:01

clock-img

noe

pencil-img

982

IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Ja, 30 jurjev sit je ta pomoč. In pri tem nima veze ali imaš prvega ali desetega otroka. Baje zato, ker se ne da tako enostavno določit, koliko otrok je katera ženska rodila user posted image user posted image user posted image   Imajo zelo "prijazno" družinsko" politiko.

user posted image user posted image Sem se ti mogla iz srca nasmejat,lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem