writing-img

občutenje nosečnosti

clock-img

04.07.2009, 10:48

clock-img

lunka1

pencil-img

903

Živijo, znova jaz user posted image

Zanima me, koliko ste dejansko v prvih tednih občutile, da se v vašem telesu dogaja nekaj novega. Sem namreč v 4tednu (na začetku) in sprva sem imela 4 dni rjavkast izcedek, ki ga sedaj k sreči ni več, krčev nisem imela nobenih, imam pa neko topo bolečino v predelu trtice in ledvic. Počutim se vsa napeta, napihnjena, prsa so se mi povečala itd.. Zanima me, kako in kaj ste ve občutile, ko ste bile user posted image

Kaj menite glede bolečine?

Lepo se imejte, user posted image

clock-img

04.07.2009, 10:51

clock-img

Anonimen

Nobene bolečine, izcedka... sem pa prekipevala od energije.

clock-img

04.07.2009, 23:29

clock-img

Anonimen

Zeloo zaspana in utrujena, drugega posebnega ni bilo, no, razen tisti klasični menstrualni znaki (povečane in boleče prsi, špikanje v spodnjem delu trebuha, napihnjenost) so se kar nadaljevali in nadaljevali,...
Drugič sem itak šele za nazaj ugotavljala, da je bila utrujenost posledica nosečnosti in ne stresa in velikih delovnih obveznosti, kot sem menila do takrat. Za nosečnost sem namreč izvedela šele v 9. tednu, ko se mi je sicer običajno zamujajoča menstruacija vendarle zdela, da zamuja nekam predolgo user posted image .

Aja, tista bolečina v spodnejm delu hrbta: z možem sva šla v mojem 5. tednu druge nosečnosti v Milano k enim dobaviteljem na obisk in sem se celo pot tja in nazaj pritoževala, kako trde sedeže ima njegov avto, ker me je stalno bolelo v spodnjem delu hrbta. No, čez en mesec sem ugotovila, da niso krivi stoli, temveč nosečnost - raztegovanje vezi. S trajanjem nosečnosti se običajno ta neprijeten občutek le še povečuje.  

< Sporočilo je popravil Ankica -- 4.7.2009 23:32:28 >

clock-img

04.07.2009, 23:32

clock-img

rija

pencil-img

15589

nič, nobenih znakov.

samo pozitiven test.

...vox populi...

clock-img

10.07.2009, 18:52

clock-img

amii

pencil-img

221

Imam občutek, da me ki čakamo na user posted image , občutimo vse možne nosečniške sindrome user posted image . Jaz sem imela že čisto vse, od vgnezditvene, do slabosti user posted image . Verjetno je to zelooo psihično.
No, spet imam vse znake, pa bomo videli tokrat - 16ič user posted image

Pa imamo svoj sonček

clock-img

10.07.2009, 22:50

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

amii držim pesti za obe, da bova obe v 16. krogu dočakali user posted image  user posted image

Sicer pa jaz pri obeh nosečnostih, ki sta se obdržali, nisem imela nobenih znakov vse do 7.,8., tedna, ko so me malo začele bolet prsi...potem pa spet dolgo nič...dokler ni trebušček začel lepo rasti...po 15 tednu user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

clock-img

11.07.2009, 22:10

clock-img

Anonimen

Sem vedela da sem noseča pred testom, kar par dni prej. Sem čutila nekaj v sebi plus tega, da sem imela nenormalno dolgo tisti znani "PMS"user posted image . Ampak ko je bil test pozitiven pa kar verjet nisem mogla od vsega veselja.user posted image  

clock-img

11.07.2009, 23:33

clock-img

Muca83

pencil-img

1000

Nič razen zamude user posted image in potem user posted image . Potem pa nekje v 6. tednu boleče prsi, v 8. tednu pa so se začele slabosti, ki so trajale do 14. tedna. Potem se je pa že kmalu trebušček začel poznati in tudi prve brce so sledile v 18. tednu. Skoz je nekaj razen na skrajnem začetku user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

clock-img

12.07.2009, 13:01

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Jaz nimam nič posebnega, edino na čase boleče prsi, pa malo napihnjena ... slabo mi ni, za jest mi normalno vse diši, kot prej ... u glavnem, ni kaj posebnega ... komaj čakam, da mi zraste trebušček, da se bom vsaj zavedala, da sem noseča user posted image

clock-img

13.07.2009, 11:01

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

Nobenih znakov ki bi nakazovali na nosečnost... Razen da menstruacije ni bilo user posted image

clock-img

13.07.2009, 21:41

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Bila sem zaspana, utrujena, uničena,razdražljiva, imela sem tudi rjav izcedek. No, potem pa so v 8. tednu prišle še slabosti.

clock-img

14.07.2009, 08:27

clock-img

JanaB

pencil-img

346

V 5. tednu sem imela izcedek, drugače pa kot, da se nič ne dogaja. No pa mi je v 7. tednu postalo slabo, kar čez cel dan, hrana mi nič ne diši, vsa čudna sem in tako utrujena. Slabo počutje me prav izčrpuje. Upam, da bo tekom nekaj tednom minilo in bom kot rožica (če verjameš) user posted image  

clock-img

14.07.2009, 14:34

clock-img

Alči

pencil-img

219

Vsa sem zaspana, slabo mije čez cel dan, bruham pa ne, določene stvari mi ful smrdijo, malo me boli trebuh(kot pred M). Pri 1. nosečnosti pa sploh nisem vedela, dokler mi ni bilo res čudno, kako da nimam tok časa M. Čeprav sem tut to pripisovala temu, da sem 2m. nazaj nehala jest tabletke in da se more organizem mal navadit,  pa da zato ni M. No pa sem bla že noseča, pa vedla nisem.

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

clock-img

14.07.2009, 18:23

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Jaz sem bila zelooooo zaspana, lahko bi prespala cele dneve.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

14.07.2009, 19:14

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

najprej zamujanjeuser posted image , potem + in nato še bruhanje bruhanje bruhanje vse tja do 3 meseca user posted image user posted image ampak smo preživeli in se sedaj že  intenzivno pripravljamo na prihod naše princeske

clock-img

15.07.2009, 21:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.07.2009, 22:59

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

5 dni preden bi morala dobit M, so mi zize postale neznansko občutljive...3. dan po izostali M me je zeblo kot psa, ostalim okrog mene je bilo pa vroče...takrat sem pomislila "kaj, če je to to?" in naslednje jutro mi je CB pokazal en lep plusek

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem