cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

občutljivost senzorjev na steklokeramični plošči

clock-img

03.01.2008, 14:58

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Imam par mesecev staro Gorenjevo ploščo s senzorskimi tipkami, ki pa je ful občutljiva na vsako pikico ali umazanijo. Včasih niti ne vidim nič, pa začne piskat. Pa ga npr. počistim (s čistilom), pa začne piskat. Pa včasih se mi kar izklopi med kuhanjem (enkrat sicer res ni bila čisto čista plošča, enkrat pa sem dala posodo na očiščen štedilnik. Zdaj me pa zanima ali so te senzorske plošče dejansko tako občutljive ali bi morala svojo reklamirati. A je mogoče odvisno tudi kaj od firme?
Hvala za kakšno informacijo!

clock-img

03.01.2008, 15:02

clock-img

lex

pencil-img

6532

če jo čistiš včasih začne piskat, ker jo mogoče pritisneš, izklopi se po mislim, da 2urah kuhanja na ful, fda se ne pregreje. zaradi umazanije se pa meni še ni izklopila oz. če kuhaš pa ti gre kaj čes in priteče do tipk, takrat pa ja, ke je prevroče

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

03.01.2008, 15:55

clock-img

tajtam

pencil-img

24

sama imam Gorenjevo kombinacijo steklokeramične in indukcije. Izklopi se mi edino, če so tipke za upravljanje pokrite (nap. s posodo) ali pa kaj skipi nanje (so mokre). Umazanija na ploščah plošče ne izklopi. Sicer pa sem zelo zadovoljna s tem štedilnikom.

clock-img

03.01.2008, 16:14

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Ja, pol jo bom pa res mogla reklamirat. Kot sem že napisala, se mi izklopi, če mi nekaj skipi in pol tist sam po ta velkem obrišem, moram prestavit na drugo kuhališče. Sej se mi je zdel, da to ne more bit tko občutljivo, ker pol ne vem če bi ble tako popularne. Hvala še enkrat

clock-img

03.01.2008, 19:30

clock-img

eya

pencil-img

4615

Menis e izklopi ali vklopi, če se kaj polije po njej, tudiko jo čistim, se mi včasih vklopi, saj je logično, če greš s krpo čet tipko, da se vklopijo. Kar tako sama od sebe se mi pa nikoli ne vklopi. Če se tebi to dogaja, pazi, da nimaš posod na plošči, ko vas ni, da se ne bo kaj vžgalo. Pa čimprej reklamiraj.

clock-img

03.01.2008, 19:44

clock-img

Anonimen

Zaklepaj tipke, pa ne bo tečnarila s piskanjem.user posted image

clock-img

03.01.2008, 21:53

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

če ti piska zaradi mal umazanije jo reklamiraj dokler je še v garanciji.

clock-img

04.01.2008, 07:24

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Zaklepaj tipke, pa ne bo tečnarila s piskanjem.user posted image

Se strinjam... ce pa tudi to ne "pali" potem pa res nekaj ni OK in zrihtaj zamenjavo (oz.  popravilo) dokler je se v garanciji.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem