writing-img

obarvan izcedek po brisu..

clock-img

03.09.2007, 10:48

clock-img

Anonimen

Lp!

Ali je normalno, da po g.pregledu kjer ti vzamejo bris, imas rahlo obarvan izcedek? Koliko dni ga obicajno imas da je se normalno? 1 dan? mogoce vec? Sem pa noseca.

clock-img

03.09.2007, 10:57

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem ga imela 2 dni, takega nežno roza. Me je pa takrat okrenk grabila panika, čeprav sem vedela, da je to od brisa, ker sem pred tem imela 2 spontana splava in me je pogled na izcedek čisto vrgel iz tira.

clock-img

03.09.2007, 14:36

clock-img

kesi

pencil-img

124

Je normalno, mene je ginekolog sam opozoril na to, da se lahko pojavi obarvan izcedek, ki traja nekje dan, dva.

KESI

clock-img

03.09.2007, 17:19

clock-img

eva78

pencil-img

282

tudi mene je ginekologinja opozorila,da je možna rahla krvavitev in da je to le od brisa. K sreči je pro meni ni bilko, sicer bi bila sigurno panična.

clock-img

03.09.2007, 19:08

clock-img

buba1131

pencil-img

68

Meni pa je moja g. rekla da v nosečnosti ne jemljejo brisa (papp).
Ali je pri vas šlo mogoče za bris ck (bakterije)?

clock-img

03.09.2007, 19:34

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

na prvem pregledu običajno naredijo bris po PAPu, če je od zadnjega brisa več kot ?? let. res ne vem koliko.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

04.09.2007, 09:07

clock-img

eva78

pencil-img

282

Buba1131, meni je vzela PAP bris, ker je od prejšnjega že minilo precej časa. Sicer pa mislim,da ga nekateri ginekologi vedno vzamejo na 1.pregledu v nosečnosti, nekateri pa tudi ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem