writing-img

obdarovanje dedka Mraza

clock-img

25.11.2009, 08:08

clock-img

biga

pencil-img

838

Pri nas imamo organizirano vsak december, po darila in na predstavo prideta dve skupini otrok - polna dvorana. Letos me skrbi, kako bo zaradi gripe (ta je tudi pri nas v vrtcu), ker si mislim, da bodo tudi takšni starši, ki bodo peljali tja tudi bolne otroke. Trgovin se že tako izogibamo, prav tako skupinske telovadbe v šoli, ne vem pa, če bi tole izpustili. A pretiravam?

clock-img

25.11.2009, 08:50

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

ja.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

25.11.2009, 09:05

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Jaz sem zaradi viroze, ki je lani razsajala med otroci, tudi načrtno izpustila praznovanje dedka mraza..in sem v bistvu naredila prav, ker je bilo naslednji teden polovica bolnih otrok v vrtcu..skratka, naredi po občutku...konec koncev kaj pa če bi bili zares bolni, tudi ne bi šli in ne bi bila nobena tragedija..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

25.11.2009, 09:07

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Ja.

clock-img

25.11.2009, 09:36

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, pretiravaš.

To kar lahko stakne med množico otrok med obdarovanjem, lahko stakne v vrtcu kjerkoli, na hodniku, na wcju....

clock-img

25.11.2009, 10:16

clock-img

biga

pencil-img

838

Naja31, v vrtcu, kamor hodi moj dve in pol letni sinko, je skupaj 5 otrok (gre za družinsko varstvo), ki so ločeni od večje skupine otrok iz velikega vrtca, zdaj se jih pa sploh izogibajo, starši so uvidevni, ne vozijo bolnih v vrtec, na WC ne hodijo, ker so mali, zadržujejo se večinoma v igralnici ali zunaj na dvorišču. Tako da je gotovo manjša verjetnost, da zboli, kot pa na prireditvi, kjer bo 100 otrok. Zato tudi paničarim, kot je razvidno. Se bom pa seveda morala sama odločiti.

clock-img

29.11.2009, 13:43

clock-img

Ana001

pencil-img

65

jaz sem tudi paničar po naravi user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem