writing-img

obiski očeta

clock-img

03.04.2006, 17:32

clock-img

Anonimen

A kdo ve, kako se uredijo stiki med očetom in nekaj tednov starim otrokom. Meni že preseda, da se kar naprej sprehaja sem in tja - oče namreč. Pride zjutraj, ko še spimo, pa tako dolgo zvoni, da nas zbudi. Pride zvečer, skratka, ko se njemu zljubi. Sploh nimam nobenega miru in svojega življenja.  Potem bi pa on še svoje prijatelje k meni vabil, da bi otročka gledal. A se vam to zdi normalno? Sem že ful jezna sama nase, ker nič ne naredim, samo ne vem, kako naj se zadeve lotim.
Hvala za nasvete.

clock-img

03.04.2006, 17:49

clock-img

total

pencil-img

4453

Na sodišču.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

03.04.2006, 17:54

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Zmeni se za točen dan in uro, pa koliko časa bo z malim. Drugače je težko takole živet, da kar pride, ko se mu zljubi. Ampak čas prinese svoje, pa se reči umirijo in se človek tudi lažje kaj zmeni.

clock-img

03.04.2006, 22:46

clock-img

Anonimen

Izklopi zvonec, zamenjaj ključavnico, obvesti CSD in oddaj tožbo na sodišče.

clock-img

04.04.2006, 07:58

clock-img

dory

pencil-img

8852

Tako kot je rekla kerensa....sicer pa...on pride na tujo "posest" in ne na svojo, tako,da se bo moral obnasat temu primerno in ne tako,kot se mu takrat dvigne...

clock-img

04.04.2006, 08:25

clock-img

April

pencil-img

5459

Stike skupaj z preživnino uredi na sodišču. Do takrat se pa zmeni z očetom za uro obiska. Po eni strani je pa tudi lepo, če tolikokrat pride k otroku. Saj je njegov in normalno je, da bi ga rad imel vedno na očeh. Razumem pa, da je tebi to v napoto. Skušajta se v miru pogovorit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem