writing-img

obkladki

clock-img

04.08.2005, 17:59

clock-img

nynna

pencil-img

576

Zivjo!
Kako se naredijo tisti obkladki če ima otrok vročino?Kako pa se ga da v banjico koliko stopinj naj ima voda in koliko časa naj bo:duda: notri? Ali naj to naredim namesto Calpola vročina sedaj padla na 38 pa še mal stopinj:duda:.
Hvala lepa

clock-img

04.08.2005, 18:09

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Meni je pediatrinja svetovala tako malo hladnejšo kopel. Ga daš v banjico in postopoma vlivaš hladnejšo vodo. Jaz si sicer nisem upala ne vem koliko hladno vodo dat, da ne bi še kakšne pljučnice:hudicek: staknil:zmeden2:, sem mu jo pa naštimala malo hladnejšo kot sicer (ponavadi ima 37, takrat sem dala malo čez 30). Obkladke sem mu dala kr tako, da sem mu mrzlo in mokro pleničko ovila čez podplate.
Sem pa to delala le v slučaju, da svečka ni kaj bistveno pomagala.
Srečno!:rozica:

clock-img

04.08.2005, 22:15

clock-img

Anonimen

Jaz sem mu dala vodo toplo, kot običajno, samo manj, Potem sem, medtem, ko se je igral, dodajalo hladno. Na koncu je bila mlačna. Samo tega ni treba delat pri 38 stopinjah. To se dela tam pri dobrih 39, okoli 40, če nič drugega ne prime.

clock-img

04.08.2005, 22:28

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Mi smo naribali krompir in ga s povojem zvezali na dlani in podplate, pa je vročina ful hitro padla. A to smo delali, ko ni šlo zbit s sirupom. Čez kake pol urce, ko smo krompir odstranili, je bil čisto rjav...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem