writing-img

oblačenje čez noč v tej vročini...

clock-img

20.06.2005, 15:11

clock-img

metaa

pencil-img

208

:sloncek:...kako jih torej napravite za nočno spanje. Pri nas v spalnici je te dni 25 stopinj. Včeraj je imela le bodi z dolgimi rokavi, spodaj pa le nogavičke, pa v poletno spalno vrečo smo jo dali. Ponoči me je začelo skrbeti, da je ne zebe (v nogice), pa sem jo nalahno pokrila s pleničko.
Kako ve prakticirate oblačenje?

clock-img

20.06.2005, 15:15

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Ema je v bodiju s kratkimi rokavi in spalni vreči. Potem jo pa s kovtrčkom pokrijem samo čez nogice. Če se sama razbrca, je ne pokrivam nazaj.

clock-img

20.06.2005, 15:16

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Glede na to, da je res vroče postalo, smo brez spalkice, samo v bodyu z dolgimi rokavi in žabicami do pasu. Pa zelo tenka dekica v zibki. Nazadnje je bil v spalkici čisto moker.

Je tudi 3-letniku zelo vroče in ima "samo" pižamico, ker drugače sta oba v spalkicah.

Ati je "odkrit" s poletnim kovtrčkom, jaz pa pokrita z zimskim in tako:)-

Vse sorte torej,

pa-pa Mina1

clock-img

20.06.2005, 15:16

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz jo imam v majčki ali body-ju s kratkimi rokavi in kratkih hlačah. Ko pa bo še bolj vroče pa bo samo v body-ju.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

20.06.2005, 15:17

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Samo pižamico, brez spalne vreče-še nismo nabavili čisto tanke.:ups:Pižamica je s kr. rokavi in kr. hlačami. Brez nogavičk. In mu je ravno prav, edino zvečer mu je še v tem prevroče, ampak ponoči pa ga nočem zbujat, da ga bom nazaj gor oblačila. In preko pleničke rabi hlačke, če ne si jo včasih dol potegne.:zmeden2:Star je 17 mesecev, ampak je tudi lani bil tako oblečen, ko je bilo fejst toplo.

Lp

clock-img

20.06.2005, 15:19

clock-img

Errai

pencil-img

236

Bodi s kratkimi rokavi in nogavičke. Zvečer ga včasih pokrijemo z rjuhico, ampak se hitro razbrca, tako da ponavadi ni pokrit. Je pa ponoči čisto topel, tudi v nogice, tako da ga sigurno ne zebe.

clock-img

20.06.2005, 15:33

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Bodi s kratkimi rokavi pa preden grem spat ga pokrijem z rjuhico. Se pa tako kot pri Ireni razbrca in obrača, da je vedno potem odkrit.

clock-img

20.06.2005, 15:40

clock-img

Mateja*

pencil-img

282

V pajacku s kratkimi rokavi in kratkimi hlačnicami, pa nogavičke, pa mal čez nogice z rjuhco pokrit.

LP

clock-img

20.06.2005, 15:42

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Tanek body z rokavi + spalna vreča!

clock-img

20.06.2005, 16:16

clock-img

mika

pencil-img

6485

Če ima kaj več kot bodi s kratkimi rokavi :((:((:((.Z ničemr noče bit pokrita. Tako da jo pustim odkrito, potem ko pa trdno zaspi, jo pokrijem s plenico.

clock-img

20.06.2005, 19:57

clock-img

Nia30

pencil-img

329

Čisto tanka pižamica (brez bodyja) + poletna spalna vreča. Bomo pa počasi prešaltali na samo body.

Lp

clock-img

20.06.2005, 22:15

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Body s kratkimi rokavi, brez nogavičk, pa tanka dekica, kolko je uspem ponoči pokrit, ker non-stop brca dekico s sebe. Drugače pa je ponoči topla tud če je odkrita.

clock-img

20.06.2005, 22:25

clock-img

lin

pencil-img

2504

Body z kratkimi rok. in spodnji del zelo tanke pidžame ker se ponoči zmeraj odrije.Ko zaspi jo pokrijem z rjuhco ma se itak takoj odkrije

clock-img

21.06.2005, 05:41

clock-img

k1

pencil-img

1649

zaenkrat še body z dolgimi in tanke žabice... pri nas je še kar malo hladno ponoči, pa tudi balkon imamo odprt, da malo stanovanje ohladi. kako pa bo naslednje dneve pa bogve...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem