writing-img

oblačila za fantka

clock-img

30.03.2011, 14:22

clock-img

nbostjan

pencil-img

7

Za dvojne dm-ove planičke dam otroška oblačila za fantka od št.56-68.Oblačil je ena velika škatla,zraven so tudi 4 pari copatk(čeveljčkov).Oblačila so zelo lepo ohranjena.Smo iz okolice gornje radgone

clock-img

31.03.2011, 18:04

clock-img

zamudnica

pencil-img

12

Poskusi prodati na www.gugu.si

clock-img

31.03.2011, 19:31

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

IZVIRNO SPOROČILO: zamudnica

Kakšna nesramnost! Ženska je pripravljena stvari podarit v zameno za 2 paketa plenic in potem se gre neka zamudnica tako oglaševanje. user posted image

clock-img

31.03.2011, 19:50

clock-img

cgorjanc

pencil-img

869

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: zamudnica

Kakšna nesramnost! Ženska je pripravljena stvari podarit v zameno za 2 paketa plenic in potem se gre neka zamudnica tako oglaševanje. user posted image

Se podpišem Andromeda
Ja verjetno ona jih bi...HB,da še obstajajo ljudje,da v današnjih časih kaj podarjajo

clock-img

31.03.2011, 20:23

clock-img

Precious

pencil-img

524

Oprostita,ampak ne moreta temu reči podarjanje. Podarjeno je ko nekomu nekaj daš in ne zahtevaš nič. Kolikor je meni znano ,pa plenice stanejo

clock-img

31.03.2011, 20:47

clock-img

nbostjan

pencil-img

7

Ta oblačilca bi z veseljem prodali in bi tudi za njih dobili več kot pa za dvojne plenice.Ker pa so dandanes taki časi bi tudi mi radi nekaj dobili za njih pa čeprav SAMO dvojne plenice(to je 15eur),oblačila pa so vredna veliko več.

clock-img

31.03.2011, 20:54

clock-img

Precious

pencil-img

524

meni je čisto vseeno če jih prodate ali ne user posted image

Sem se pač mogla vtaknit,ker je uporabnica napisala češ da je nesramnost kar je ena napisala in da ste pripravljeni stvari podarit. kar pa ni res. če nekomu nekaj podariš je zastojn.

clock-img

31.03.2011, 23:49

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

IZVIRNO SPOROČILO: Precious

meni je čisto vseeno če jih prodate ali ne user posted image

Sem se pač mogla vtaknit,ker je uporabnica napisala češ da je nesramnost kar je ena napisala in da ste pripravljeni stvari podarit. kar pa ni res. če nekomu nekaj podariš je zastojn.

Očitno so danes taki časi, ko ni več nič zastonj. user posted image Pa saj sem poudarila, da podari v zameno za plenice. Škatla oblačil v zameno za plenice se mi res ne zdi prodajanje. In še vedno menim, da je nesramno, da nekdo promovira spletno trgovino oz. spletno stran na ta način, da takole neposredno predlaga, da naj jih proda na www.blablabla spletni strani.

clock-img

01.04.2011, 00:59

clock-img

zamudnica

pencil-img

12

Na tej www.blabla strani kot jo imenuješ lahko tudi napiše da PODARI saj je stran temu namenjena, lahko objavi na kateri koli drugi spletni strani , kjer se bo sigurno prej kdo javil za menjavo, kot pa tukaj, kar je očitno, saj z bednimi komentarji nič ne pomagaš, da pa lahko proda sem čisto tako napisala ...

clock-img

01.04.2011, 07:27

clock-img

Čebelica Maya

pencil-img

8

Poslala ZS!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem