writing-img

oblačila za nosečnice

clock-img

10.03.2005, 09:13

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Drage moje, sem v tretje :nosecka: in od mojih prejšnjih :nosecka: je minilo že veliko let, saj sta že pubertetnici. Oblačil nimam več. Tudi moda se je spremenila.
Počasi bo potrebno nabaviti udobnejša oblačila, jaz sem pa na tem področju čisto mrzla. Ker izgledam mladostno pri svojih 39 bi rada bila tudi temu primerno oblečena... Kje kaj kupujete in kaj priporočate?
Imam tudi šiviljo, vendar iz izkušenj vem, da so kakšne športne izvedbe boljše kupljene (npr. hlače)..

Pa še nekaj, kako čez poletje - kopalke ? ....
Zelo bom vesela vaših predlogov!

clock-img

10.03.2005, 09:41

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Ziv Tantra,
mislim da se nerabis prevec sikirat glede oblacil. Jaz bi nosila nosecniska oblacila od moje mame, ce bi jih imela spralvjene. Ker se starejsa moda vraca. Kot ves so pa sedaj ce gres kupit hlace ali kar koli drugega zelo drago. Jaz sem si kupila ene hlace v Arielu, druge pa v H&M. V BTC-ju imas par trgovinic pa si jih poglej. Jaz osebno bom poleti nosila kapri hlace, ki imajo spredaj spago da si lahko vezes kakor hoces... in pa poletne kiklice na preklop.

:kuza:

:nosecka: v 21 t

clock-img

10.03.2005, 11:49

clock-img

lucy32

pencil-img

75

Ej Tantra, če si iz LJ ti je najboljše da po hlače zaviješ v popek, sicer ostalih stvari tam še nisem potrebovala tako da ne bom rekla kakšne so imajo pa lepe modele in kvalitetne seveda, hlač, nasproti cerkve v stari LJ zraven cvetličarne nasproti DZS. Pojdi pogledat, ker za mene je vseeno boljši H&M v Graz-u kot pri nas v Cityu oz. še v MB v Europarku je boljši kot v LJ. Če pa želiš res dobre stvari se pa zapelji do H&M v Graz.
Dobro nakupuj, kdaj imaš rok;)

lp L

clock-img

10.03.2005, 12:27

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Oj, sem iz okolice Ljubljane. Sicer se nič ne mudi, toda kmalu bodo hlače pretesne, sem v 6-7 tednu.
Doma je sicer fino, ker imam trenirko na trak, v službi pa je malo smotano, ker imam vse po meri, pa mi sedaj trebušček napenja...
Marty, kdaj si pa ti začela kupovat širša oblačila???

clock-img

10.03.2005, 14:36

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Ej ti se ne sekiraj zaradi trebuha, teže. Jaz sem se dvakrat zredila za 20 + kg in obakrat je vse šlo in sem ostala pri svojih kg... Tudi sedaj upam, da bom potem kmalu suhica...

clock-img

11.03.2005, 13:27

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Ja, hvala, vem, da ni kar tako se primerno oblečt, da nisi kot kakšna cunja ali omara...
Bom res mogla čez mejo po kaj luštnega...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem