writing-img

oblacila st S

clock-img

04.12.2012, 20:31

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Jaz sem sele danes pospravila mojo omaro in poletna oblacila zamenjala z zimskimi. Kot vedno sem nekaj zadev dala stran, ker imam vsega itak dovolj, vcasih se cesa preprosto navelicam pa tudi kaksen zgresen nakup je zraven. Oblacila so st S oz hlace 27/32, kar imam sedaj na kupu je vecinoma vse od Esprit, nekaj pa tudi Tom Tailor, H&M in mogoce se kaj. Je vecinoma noseno, ni pa nic raztrgano ali umazano, zaflekano.Kaksen kos je pa tudi cisto kot nov. Ce je katera med vami v stiski in bi ji s tem naredila uslugo oz veselje ji zadevice z veseljem posljem. Ce bo kdo zainteresiran lahko tudi malo pofotkam in na privat posljem. So pa bolj zadeve za prosti cas ali za doma, niso neki kostimi in moda za v pisarno recimo.
Ne bi pa tega dala nekomu, ki bo to naprej prodal, ker to znam narediti tudi sama.

clock-img

05.12.2012, 11:24

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Punce, vse ki ste mi poslale zs boste kaj dobile, ok. Ampak sem zunaj in sedaj ne bom vsaki posebej pisala. Mi pa lahko se mal napiset_e kaj bi najrajs imele in bom naredila paketke, bom dala se kaj iz kupa za prodajo vam. Ce bi mi na zs dale maile bi vam se lazje poslala slike. Bom poslikala in tekom dneva dobite slikce. Bom letos Miklavzek vam user posted image

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 5.12.2012 11:25:41 >

clock-img

05.12.2012, 11:42

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Mravljica, zelo pohvalno od tebe... Bravo...

clock-img

05.12.2012, 16:42

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

hvala za pohvalo. Upam, da bodo punce kaj nasle.

clock-img

05.12.2012, 17:38

clock-img

TDTP

pencil-img

366

to bo pa res lep Miklavž!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem