writing-img

oblacila za nosecnice- komisijska trgovina LJ?

clock-img

16.11.2004, 12:48

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Zivjo punce,

a pozna katera kaksno komisijsko trgovino v LJ, kjer drzijo tudi oblacila za nosecnice?

Hvala
Lp, Naja:nosecka: 19t 3/7 in :duda:

clock-img

16.11.2004, 12:55

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Ojla,

nekaj rabljenih nosečniških oblačil imajo v trgovini na Mali ulici v Lj. Samo je izbira bolj "švoh". Meni ni bilo nič všeč.:(
Kakšne druge pa ne poznam.

Lp, Dolina

clock-img

16.11.2004, 13:07

clock-img

Karina&Laura

pencil-img

83

Živio, posredujem ti link:

http://users.volja.net/dbkrstic/, drugač pa ti priporočam male oglase tu na ringaraji, jaz sem skoraj vse tu kupila

lp

clock-img

16.11.2004, 13:12

clock-img

Karina&Laura

pencil-img

83

Živio, posredujem ti link:

http://users.volja.net/dbkrstic/, drugač pa ti priporočam male oglase tu na ringaraji, jaz sem skoraj vse tu kupila

lp

clock-img

16.11.2004, 15:36

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

:(( Zgubila sem listek z naslovi. A ni Mulc na Celovški?? Sem na ta drug forum enkrat pred kratkim napisala (Oprema...).

Lp, Dolina

clock-img

16.11.2004, 15:38

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Aja, kako ste pa z ženskimi nogavicami (žabami)? A uporabljate prav nosečniške (kje se jih pa kupi)? A bi se dalo z večjo številko navadnih preživet? Kakšne so vaše izkušnje? Mene namreč že mal zebe...:(

Lp, Dolina

clock-img

16.11.2004, 15:44

clock-img

janja

pencil-img

1559

Trgovina Mulc je v Šiški na Celovški cesti. V bloku blizu Stare cerkve (med Lekarno in banko oz. optiko Pirc). Se da zraven parkirat. Telefona pa nimam.

čau, Janja

clock-img

16.11.2004, 15:45

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Ja trgovina Mulc je pri Stari cerkvi v Šiški, pa žal nima telefonske. Imam pa od trgovine Smrkolin ki je nasproti Avtomontaže v Šiški in je glih tko komisijska, upam, da ti bo v pomoč.

01/507-47-27, Celovška 179

lp :sloncek:

clock-img

16.11.2004, 15:52

clock-img

Anonimen

Dolina, v Leclercu imajo nosečniške najlonke, stanejo okrog 800 sit, smao niso bohvekaj.:zmeden:

clock-img

16.11.2004, 16:13

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Ker sem do nedavnega živela v neposredni bližini Mulca, naj povem, da je trgovina res na Celovški in sicer iz smeri iz centra na levi strani ceste. Moraš pa prečkati še križišče malo naprej od Stare cerkve (na vogalu je slaščičarna Jagoda). Trgovina je potem v prvih stanovanjskih blokih ob cesti v spodnji etaži.
Je pa kar dobro založena (za tako majhen prostor kar preveč). Jaz sem tam kupila banjico in Sangenic.

Lp, Boni

clock-img

16.11.2004, 16:15

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Pa še to sem se spomnila! Telefon definitivno imajo, ker vem, da se kar dosti dogovarjajo z strankami kar po telefonu (sem bila priča!). Samo številke pa tudi jaz ne vem. Vprašajte na informacije.

Lp, Boni

clock-img

16.11.2004, 21:11

clock-img

neni

pencil-img

577

Zdravo!:nosecka:
Mene pa zanima, če mogoče katera ve, kje je trgovina Utrinek, ki tudi prodaja rabljena oblačila za nosečnice v Lj in to po normalnih cenah.

lp Neni:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem