writing-img

obračanje glavice

clock-img

02.02.2009, 13:23

clock-img

vrtnica123

pencil-img

89

LEP POZDRAV PUNCE!

Zadnje dni opažam pri svoji 3 mesečni punčki, da ko jo položim da" pase kravice" obrne glavico v desno smer. Lepo jo sicer dviguje ampak nikakor je pa ne morem pripravit, da bi jo obrnila tudi v levo smer- ima kakšna podobno situacijo in ali moram bit zaradi tega zaskrbljena???

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 2.2.2009 20:55:06 >

clock-img

02.02.2009, 13:29

clock-img

lotty4

pencil-img

402

poizkusi s kakšno igračko, ali z zvokom igračke. Drugače pa boš videla najprej se razvije ena stran bolje kot druga, pri enem letu sploh ne boš opazila več tega ker bo naredila toliko gibov v eni minuti da boš mogla bit res dobro pozorna.
Pri nas se je dolgo časa valila iz trebuha samo v desno stran, potem se je počasi začela še v levo. Pa še to ko sem jo kar jaz obračala v vse semeri. Ležala mi je na trebuhu in sem se z no obnila na levo, pa počasi spet na desno. Poizkušaj vsak trud se obnese.

clock-img

02.02.2009, 13:30

clock-img

Alči

pencil-img

219

tukaj sem ti odg...nisem pogledala naprej da si odprla temo

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

clock-img

02.02.2009, 13:32

clock-img

vrtnica123

pencil-img

89

Hvala Alči sem prebrala tvoj odgovor!!!

clock-img

02.02.2009, 13:40

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Tudi moja je na začetku delala vse bolj na desno, se obračala iz hrbta na trbušček in kontra, vse le na desno stran, sedaj pri 8,5m pa vse počne normalno in v obe smeri. Jaz se nisem sekirala.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem