writing-img

obračanje lulčka

clock-img

02.08.2009, 22:20

clock-img

anika87

pencil-img

767

A obračate kaj lulčka oz. ali pazite kam je obrnjen, ko previjete, ali je kar kam pade, pade. Se mi zdi, da je nam lulanje prišlo prek zgoraj nad bok, ker sem premalo zategnila pleničko, pa enkrat sem opazila, da je imel lulčka obrnjenega na gor, drugače pa nisem gledala. Zgodilo se nam je pa že ene 4x tako.
A obračate lulčka dol?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

02.08.2009, 22:23

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Ja. Tako so nam rekli v materinski šoli in ko pozabimo - sakoraj vssakič pride do nesreče. user posted image

clock-img

02.08.2009, 22:24

clock-img

Anonimen

če ni obrnjen navzdol, kar ponavadi je, ga popravim.

clock-img

03.08.2009, 09:44

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

če ni obrnjen navzdol, kar ponavadi je, ga popravim.

Enako.

clock-img

03.08.2009, 12:24

clock-img

lexl

pencil-img

175

Lulček mora biti vedno obrnjen navzdol. Mali je star 2 leti in še nikoli mu ni iz planičke nič  ven priteklo.

clock-img

03.08.2009, 12:52

clock-img

yelci

pencil-img

279

Nekaj mescov nazaj je mel moj sincek zelo vneto ritiko-glivice.Pediater mi je reku,da mora bit lulcek vedno gor obrnjen,kao,da se blato in urin ne pomesata in,da ne pride do vnetja.JAO,SKOZ JE BIL POLULAN.Zdej ga vedno dol obracam in je mnogo boljeuser posted image  

clock-img

03.08.2009, 13:54

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: yelci

Pediater mi je reku,da mora bit lulcek vedno gor obrnjen,kao,da se blato in urin ne pomesata
/quote]

Plenici je pa res vseeno, ali sta blato in urin pomešana ali ne. user posted image

clock-img

03.08.2009, 15:20

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Star bo 9 mesecev in mu še niti enkrat nisem popravila lulčkauser posted image . Zakaj pa bi, saj itak pade dol, gravitacijauser posted image . b

clock-img

03.08.2009, 22:21

clock-img

sye

pencil-img

138

yelci a maš Šuštarja?

clock-img

04.08.2009, 18:53

clock-img

yelci

pencil-img

279

Ma ja,je nadomescal naso pediatrinjo,k je na bolniski.Je mel par teorij,zakaj ma vneto rito,kao naj bi bla kriva moja utrujenostuser posted image ...bla,bla,bla.A ga poznas?

clock-img

04.08.2009, 19:12

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Star bo 9 mesecev in mu še niti enkrat nisem popravila lulčkauser posted image . Zakaj pa bi, saj itak pade dol, gravitacijauser posted image . b

Se podpišem! Pri nas je popolnoma identično, le da je pikec star 5 mesecev. user posted image

clock-img

05.08.2009, 22:06

clock-img

anika87

pencil-img

767

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Ja ne vem no... Včasih mu kar lepo štrli v luft in ga mimogrede s pleničko, ko ne gledam, obrnem proti gor. Sicer pa - če ležiš na hrbtu je gravitacija lahko v katerokoli smer, a neuser posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

05.08.2009, 22:10

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...nam so pa rekli da se več ne popravlja kot včasih in jaz to ne delam in je čisto ok...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

05.08.2009, 23:12

clock-img

sye

pencil-img

138

poznam ga ja, je men tud take teorije prodajal, pa smo ga zamenjali.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem