writing-img

obračanje na hrbet

clock-img

05.04.2009, 19:55

clock-img

abc123

pencil-img

352

Moja trimesečna punčka se ponoči vedno obrne na hrbet. Zvečer jo položim na bok in jo založim z zvito odejo, vendar se vedno, obrne na hrbet. Kadar je na hrbtu zelo krili z rokami, ko se prebuja. Ali moram toliko starega dojenčka obrniti na bok (vedno ko jo položim v posteljo jo dam na bok - ali moram še posebej vstajati in jo med spanjem obrniti na bok) ali jih pustite na hrbtu?

clock-img

05.04.2009, 20:00

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

ji že paše na hrbtu, če se obraća. pa še priporočajo zaradi hrbtenice.

clock-img

05.04.2009, 20:02

clock-img

Anonimen

Naša se je pri 1 tednu že sama zmuvala iz boka na hrbet. Pač ni hotela spat drugače. Tako je spala do 7 meseca, ko je sama začela spat na boku, kasneje pa na trebuhu. Eni hočejo spat na trebuhu od začetka, eni na boku, eni pač na hrbtu.

Prvi teden sem se trudila pa vstajala sred noči, da sem jo obračala, sam je blo vse zaman.user posted image Ti svojga kar pusti, očitno mu tako paše.user posted image

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 5.4.2009 20:05:41 >

clock-img

05.04.2009, 20:04

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Naša je bila mogoče 6 tednov na boku - ko sem jo široko povijala, potem pa na hrbtu. sedaj je stara 9 mesecev pa se sama zmeraj obrne na trebuh in tako spi...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

05.04.2009, 21:29

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

Naš se je tudi že pri dveh mesecih obračal na hrbet in sem ga tako pustila. Brez problemov. Zdaj pa se iz hrbta obrne na bok, potem pa na trebuh. user posted image

clock-img

05.04.2009, 23:06

clock-img

dejzi

pencil-img

392

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Naša se je pri 1 tednu že sama zmuvala iz boka na hrbet.

Naša enako, čeprav je bila založena. Sem jo pustila na hrbtu, kaj pa naj. Ji je pač tako pasalo. Zdaj pri 8m pa se je začela na bok obračat, na trebušček pa bolj malo.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem