writing-img

obrazci za porodniško-pomoč

clock-img

14.11.2005, 12:40

clock-img

mojca*

pencil-img

533

prosim, povejte mi, če se v zadnjih 12 bruto plač za izračun porodniške vpiše tudi regres. pravi računovodstvo da ne, pa se mi močno zdi, da vseeno ja.
hvala.
lp vsemuser posted image

januarka

clock-img

14.11.2005, 12:50

clock-img

Mabo

pencil-img

17

Žal, Mojca*.
Jaz sem brala zakon in regres se ne šteje med zadnjih 12 bruto plač. Sem bila pa tudi jaz skeptična, zato sem šla preverjat.
lp in uživaj v user posted image

clock-img

14.11.2005, 13:05

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Živjo!

Redgres se ne vpiše zraven. Men ga niso vpisali, ampak samo bruto 12 plač. Ker regres je posebej. Vsaj zdi se mi, da je regres računan posebej, bruto plača pa spet posebej.

clock-img

14.11.2005, 19:08

clock-img

maychika

pencil-img

860

Žal imajo dekleta prav. Regres se ne upošteva. Upošteva se ti samo bruto plača in razna nadomestila (npr. bolniška, dopust ipd.). Ne upoštevajo pa se prehrana, prevoz, regres in podobni podatki (sama namreč v službi izpolnjujem te pole za nosečnice)...

LP, M.

clock-img

15.11.2005, 11:03

clock-img

reni08

pencil-img

68

Ojla punce
Tudi jaz bi zastavila eno vprašanje. Kdaj lahko oddaš obrazce za porodniško in kateri meseci se mi vštevajo. Porodniškopričnem 20.03.06. Koliko časa prej lahko oddam obrazec, saj bom verjetno z 01.01. brez zaposlitve pa mi je to zaradi osnove porodniške, še kako pomembno.

Hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem