writing-img

obrnjen v 25 tednu

clock-img

20.01.2011, 16:50

clock-img

trmika

pencil-img

2

lep pozdrav!!tudi jaz imam eno vprašanje.sem v 25 tednu in se mi je  že obrnal z glavico navzdol.skoz imam zelo močne bolečine v spodnjem delu trebuha in še zmeraj hodim v sluzbo,in sem skoz na nogah ker sem frizerka.ali je imela katera podobne izkušnje in je šla raje v bolniško?zelo me skrbi da nebi bilo kaj narobe.
hvala za odgovore!!lep pozdrav!!!

clock-img

20.01.2011, 16:53

clock-img

Anonimen

In še najmanj 10x se lahko otrok obrne na rit ali pa na glavo. Nuič takega ni kar se tiče lege otroka. Če te boli pojdi k zdravniku ,pa manj delaj.

clock-img

20.01.2011, 17:08

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Glede obračanja se povsem strinjam jaz mam vsak mesec pregled pa sem v 35.tednu in ima čisto zmeraj drugo lego, upaam da bo zdaj vztrajala na glavi... glede bolečin pa res njbolje d greš k zdravniku..

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

21.01.2011, 13:04

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Moj prvi je bil na glavi že na MF in potem vedno, pa sem ga vseeno donosila, tak da to nima veze.

Drugi je pa spet na glavi že celo večnost.

clock-img

22.01.2011, 08:02

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

JAz sem bila noseča z dvojčki, pa sta bila vsak teden od 26 tedna naprej drugače obrnjena. Nič takega. V 36. tednu - 2 dni pred porodom,se mi je eden čist kontra obrnil.

clock-img

24.01.2011, 20:55

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Moj je isto od morfologije naprej bil na glavi...sicer sem v 8.mesecu že bila 1cm odprta, ampak smo se nosili 4dni preko roka, pa tudi porod je bil hiter.

clock-img

27.01.2011, 08:26

clock-img

alenkapia

pencil-img

9

tudi naš mali je vsaki tedn obrnjen drugače. v 25. tednu je bila glavica spodaj, ta tedn pa zgorajuser posted image

clock-img

27.01.2011, 08:39

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

naša prva je bila na morfologiji obrnjena na glavo, rodila 3 dni čez rok, sedaj tadrugo dete je pa isto bilo na M že pripravljeno, sam bo še malo počakalo user posted image  upam, ker sem šele v 24. tednu

clock-img

29.01.2011, 15:43

clock-img

olimia

pencil-img

674

A lahko jaz tukaj nekaj vprašam. Imela sem uz, otroček je obrnjen glavično1. Mi zna katera razložit, kakšna postavitev je to - je pa trenutno, do poroda bi sigurno še drugače, ker sem ga ravno včeraj čutila, kako se mi je cel obrnila v trebuhu in nimam pojma, kako se je sedaj ustavil.

clock-img

30.01.2011, 13:17

clock-img

jakipaki83

pencil-img

203

Glavična vstava - z glavo proti nožnici. Torej tako, kot si želiš pri porodu. Ampak dojenči se non stop obračajo, ko imajo prostor. Moj prvi se je na glavo postavil šele v 35 tednu. Zdaj pa je  tudi še lepo na ritki user posted image Upam pa, da se obrne do 35 tedna nekje. Moja ginekologinja vedno poudarja, da se ženske preveč kmalu obremenjujemo s tem, kam je obrnjen dojenček in da se lahko vse spremeni.

clock-img

30.01.2011, 15:48

clock-img

Anonimen

moj je bil tudi ze v 21.tednu obrnjen na glavo,pa je G rekla,da je to vredu,ker je fino ce se cimprej obrne na glavo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem