cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

obroki???

clock-img

23.07.2007, 14:48

clock-img

sju

pencil-img

176

stari smo pol leta...slab mesec že uvajam GH

ap me zanima če mi na kratko napišete kaklo so/so bili vaši obroki razporejeni in kaj ste jedli ob uvedbi(ZANIMA ME PREDVSEM ZA VMESNE OBROKE DA JE ZJUTRAJ IN ZVEČER ŠE NAPRIMER DOJEN)

hVALA!!!!!!

clock-img

23.07.2007, 14:52

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je šele po 2m dobila nek ritem hranjenja. Zjutraj in zvečer pred spanjem se še doji. Drugače pa okoli 10h je sadno kašico, okoli 13h kakšen jogurt ali sadje ali dojenje, okoli 16h kosilo - zelenjava, meso, okoli 19h rižolino ali kakšna druga žitna kašica. Včasih se pa doji tudi ta obrok.

clock-img

23.07.2007, 22:13

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem začela uvajat najprej sadje, no, pa tudi korenček, bučke in krompir, okoli 10ih, po sadju se je še dojil. Ko je sprobal že kar nekaj novih živil, sem mu preizkušene stvari začela dajat kot popoldanski obrok, dopoldne pa druge nove stvari. Okoli 8. meseca sem pa uvedla še jogurte in skute, katere je potem ponavadi jedel okoli 5ih.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem