writing-img

obstaja taka kašica?

clock-img

17.02.2006, 15:14

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Ali obstaja žitna kašica (predvsem riževa), ki se meša z vodo in nima dodanega sladkorja? Katera? Kje se jo dobi?

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

17.02.2006, 15:18

clock-img

Anonimen

Zakaj pa sama ne narediš kašice doma?
jaz svojemu kuham že od 4 meseca,kašo kupim samo če gremo kam na daljšo pot.

clock-img

17.02.2006, 15:49

clock-img

Anonimen

V DM imajo ful izbiro. Mislim, da je AltaNatura al nekaj takega. Jaz večinoma kupim od Alete, te se tudi mešajo samo z vodo ali pa Hippove, ampak te menda ni riževe.

clock-img

17.02.2006, 16:55

clock-img

Tricia

pencil-img

404

Ravno par dni nazaj mi je prijateljica rekla, da je svojemu user posted image  kupila riževo kašico od Milupe, ki ima mleko že noter in se torej pripravi samo z vodo....

Evo...tle si preberi
http://www.kolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/mlecna_zitna_kasica_riz/

clock-img

18.02.2006, 17:08

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

IZVIRNO SPOROČILO: pettyy

Zakaj pa sama ne narediš kašice doma?
jaz svojemu kuham že od 4 meseca,kašo kupim samo če gremo kam na daljšo pot.

Saj nikjer ne piše, da ne kuha doma user posted image . Mogoče jo bo tudi ona rabila za na pot user posted image  Treba prec pamet solit....

clock-img

18.02.2006, 17:28

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Mi imamo od Milupe Milchreis, od 4. meseca dalje, brez dodanega sladkorja, mislim da ima malo cimeta notri. Ful je dobra. Dobiš v Muellerju.

clock-img

18.02.2006, 21:24

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

V Mullerjo imajo zelo veliko izbiro, tudi takih brez sladkorja.

clock-img

20.02.2006, 08:40

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Hvala vsem za odgovore. Jaz sadne in zelenjavne kašice zaenkrat vse kuham doma, za riževo kašico sem pač mislila, da mi ni treba riža kuhat in ga miksat, ker so mi rekli, da se ne zmiksa gladko, naš pa zaenkrat nič, kar je malo "hrapavo", dol ne spravi, pa še baje je ful lepljivo. Itak, da ko bom mu dala polento ali pa gris, ga bom sama skuhala. Če pa ni veliko časa, pa so te kašice res pripročne.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

20.02.2006, 17:14

clock-img

Avri

pencil-img

86

Mi uporabljamo od Alnature. Se dela lahko samo z vodo pa nima dodanega mleka. Dodaš pa lahko sadje. aja, sicer ni riževa ampak prosena, naš jo naravnost obožuje s sadjem. Ne vem če imajo tudi riževo. Prečekiraj v DM.

clock-img

24.02.2006, 17:00

clock-img

Anonimen

Pupa25 očitno rabi za doma ne,tako da ne napadat me brez veze.
Sicer pa da riž ne bo hmm " hrapav " mu lahko doliješ kokošjo ali pa zelenjavo juhico,pa bo gladko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem