cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

obstaja verjtnost?

clock-img

18.09.2008, 13:51

clock-img

Anonimen

pozdravljene!
imam slednjo težavico...6.9.sem z partnerjemuser posted image user posted image ...takrat je bila predvidna tudi moja ovulacija. ....včeraj sem opavila test nosečnosti pa mi je ta pokazal negativno.tako sem nestrpna da nisem mogla počakati do naslednje menstruacije.ali obstaja verjetnost da sem kljub negativnmu testu noseča?na drugo sploh več ne mislim zato sem se obrnila na vas!
že vnaprej hvala za odgovore!
lep pozdrav

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.9.2008 9:11:59 >

clock-img

18.09.2008, 13:52

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ja, seveda obstaja. vedno obsataja.

clock-img

18.09.2008, 14:00

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

na koliko časa pa imaš user posted image ? če ti zamuja in ti je test pokazal negativno, potem: ali nisi noseča ali pa si test delala prekmalu oz v urinu še ni dovolj nosečniškega hormona. test naredi ponovno čez par dni.

clock-img

18.09.2008, 15:11

clock-img

full nestrpna

pencil-img

28

ciklus imam točen,na 28 dni....dobila bi jo naj zdaj kmalu.sem pa nestrpna pa nevem kaj naj pričakujem.....rada bi čimprej vedela na čem semuser posted image

clock-img

18.09.2008, 16:29

clock-img

KOLIBRI

pencil-img

269

12 dni po odnosu je ja prehitro, da bi že pokazalo plus.

clock-img

18.09.2008, 16:40

clock-img

sensi

pencil-img

187

Pa si res "full nestrpna".Načeloma naj bi test pokazal rezultat prvi dan izostanka m.Pri zelo redkih pa pokaže že kak dan prej,pri nakaterih pa še kak teden po izostanku ne pokaže nič,pa so user posted image .Moji prijateljici je pokaza + samo krvni test noseča je bila 1 mesec,vsi drugi testi so ji pa vztrajno kazali -.Šele po 1 mesecu ji je CB pokazal +. Je čisto odvisno od tvojega telesa-hormona.Zato bo zate najbolje,da se preimenuješ v full strpno si boš s tem veliko več pripomogla kot pa da si živčna in hočeš nekaj na silo.Pa brez zamere user posted image  verjetnost pa zmeraj obstaja,tudi ko se nam vsem zdi ne mogoče.

Upanje umre zadnje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem