writing-img

obupana

clock-img

17.03.2005, 13:06

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Bila sem pri zdravnici in groza. Hotela je 2 izvid hcg, ki ga pa nimam. Ultrazvoka mi ni hotela narediti, ker prejšnji hsg ni bil v redu (vrednost 29)
pred 14 dnevi in tudi na ultrazvoku ni bilo videti.
Zopet sem dala kri, izvid bo jutri. Potem bo pa videla.

Test je še vedno pozitiven. NE vem kaj naj si mislim.
Kje bi lahko naredila ultrazvok, pa da plačam. Želim ga takoj.

clock-img

17.03.2005, 13:16

clock-img

emaa

pencil-img

7450

tantra najboljše,da vprašaš na prvič noseča, ker imajo izkušnje in vejo kje v ljubljani, ali okolici boš najhitreje na vrsti, če ne pa poskusi dr. Strahovo v Domžalah, težko ti pomagam

clock-img

17.03.2005, 13:18

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Tantra od kod si?

clock-img

17.03.2005, 13:40

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Predvidoma od 8.2.2005. Sem klicala v KC in me bodo zjutraj pregledali brezplačno. Me res zanima, sem pa zelo žalostna.

clock-img

17.03.2005, 13:40

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Iz okolice lJubljane

clock-img

17.03.2005, 14:08

clock-img

mujcek

pencil-img

931

oh Tantra poskusi se malo pomirit, ker stres ni dober za tvojo :duda:. mogoče je ta tvoja G kaj zamuštrala :grrr: Jutri bo vse boljše, ko boš vedela kako je :)

evo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: da čuvajo tvojo :duda:

clock-img

17.03.2005, 14:23

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

TANTRA, a si mogoče iz LJ ali blizu?

UZ zelo dober imajo v Centru za perinatalno in gonekološko diagnozo (al neki tacga) na Celovški v LJ. Tam dela Dr. Fetihova ali Dr. Možina. Men se zdi 8nisem ziher, da stane 9.000 SIT)

Pa ne se tok sekirat, to ne bo pamagalo bebici, saj vem, da je težko, poskusi se zbrati in razmišljati pozitivno!!

SREČNO!!!

clock-img

17.03.2005, 14:25

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Oh kok mam jest pozne!!

Sem ravno prebrala vse poste. No, kakorkoli, upam, d abo vse v najlepšem redu !!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Mijavček:muca:

clock-img

18.03.2005, 07:54

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Tantramogoče pa si bila na začetku nosečnosti ko si imela hcg 29. Jaz sem imela spontani splav in sem imela po čiščenju še vedno prisotne nosečniške hormone, namreč pri meni je bila vrednost 32, ginekologinja mi je dejala, da morajo vrednosti hcg pasti na 0, ker nisem več noseča. Tako, da nič skrbeti, boš videla vse bo v najlepšem redu in s tvojo pikico je verjetno tudi vse v redu.

Mislim, pa da je zelo slabo od ginekologinje, ker ti ni hotela narest UZ.

V katerem tednu pa si?

Držim :miska: zate in naj vaju s pikico čuvajo :angel::angel:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem