writing-img

obupana

clock-img

17.11.2005, 18:09

clock-img

tipajaz

pencil-img

94

Nikoli si nisem predstavljala, da me bo iskanje zaposlitve privedlo do razočaranja in obupa.

Po porodniški mi pogodbe niso podaljšati, po polletnem iskanju sem mislila, da se mi je končno nasmehnila sreča, saj naj bi jutri podpisala pogodbo,

a danes so mi sporočili, da me so se premislili.

Če jaz nimam smole..........

clock-img

17.11.2005, 18:23

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Vse ima svoj namen, čeprav ga včasih ne vidimo. Mogoče te pa čaka kakšna veliko bolj prijazna služba v prihodnosti. Saj bo, boš videla, da bo.user posted image

clock-img

17.11.2005, 18:38

clock-img

Anonimen

Jaz tudi!
Pa kaj?Pa naj si jo imajo!!!
Kaj naj pa jaz rečem,ko samo letnico rojstva pogledajo,pa mi že vrrata pokažejo.user posted image

clock-img

17.11.2005, 20:45

clock-img

urška

pencil-img

3136

ja jaz iščem službo že od januarja....ne vem koliko prošenj, ne vem koliko razgovorov....na koncu pa nič...user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2005, 21:53

clock-img

brbra

pencil-img

189

No jaz tudi že od junija, pa še vedno ničuser posted image Ampak punce naj bo njim žal , da so nas mimo izpustili. Jaz še zmeri mislim, da sem nekaj vredna in če ne bo kmalu drugače bom šla pa na svojeuser posted image Pa bom delala nekaj kar me veseli, pa noben me ne bo zajuser posted image Me pa najbolj razkuri to, da mi na razgovoru skorajda ne že pogodbo kažejo, potem pridemo do tega da se slišimo in potem vse tiho je bilouser posted image user posted image Riti sakramenskeuser posted image

lp

Je ni stvari, ki me ne gane, sploh pa ne hrane

clock-img

18.11.2005, 01:24

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Za vsakim dežjem posije sonce.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

19.11.2005, 08:17

clock-img

tipajaz

pencil-img

94

Tebi je že posijalo?
Jaz se bojim, da dež predolgo traja.

user posted image

clock-img

21.11.2005, 10:48

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

gledaj na to tako, da so dolgoročno oni na izgubi. ti pa boš itak našla službo. prej ali slej. veliko uspeha.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem