writing-img

obutev?

clock-img

09.01.2006, 22:41

clock-img

špička

pencil-img

20

Moja hcerkica je stara 10 mesecev, ze en mesec pa veselo hodi. Kupila sem ji cicibanove copatke, zaradi ortopedskega podplatka, vendar me je ena mamica v vrtcu napadla, da mora otrok nositi cisto navadne copate z ravnim podplatom- da je boljse zaradi hoje, platfusa....a ni ravno zaradi boljse hoje kupiti ortopedsko obuvalo?

clock-img

09.01.2006, 23:10

clock-img

urška

pencil-img

3136

ja zdej že kar nekaj časa govorijo, da je ortopedska obut samo potuha za nogico in da so navadni čevlji in copati boljši; sploh pa je najbolje, če je otrok čim več bos oz. pozimi doma v nedrsljivih nogavičkah;

se moraš pa sama odločit, jaz če vseeno raje kupim takšnega, da je malo ortopedski, kot pa čisto navadnega....

je bolj pomembno da je stvar mehka, pa da se pravilno prepogiba, kar po moje pri cicibanovih ni problem....

clock-img

10.01.2006, 09:46

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

clock-img

10.01.2006, 10:11

clock-img

Anonimen

Mi smo morali ravno cicibanke nehati nositi, ker se je spotikala, nogice so bilke čisto premočene, pa še začetek platfusa se je kazal.user posted image
Nato sva kupila čisto navadne nogavičke z bremzicami, in ene posebne copatke, ki so kakor nogavička, le da imajo nalepljen gumijasti podplat. In nogice so od takrat OK.user posted image
Ni za vsako nogico cicibanov copatek. Je pa res da je kvaliteten in tudi jaz sem najprej pomislila da je to najboljša izbira. No kot se je izkazalo ni bila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem