cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

obutev - copati za v stanovnju

clock-img

10.08.2006, 21:49

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Kaj priporočate za obuti v stanovanju pri velikosti 22 (14m) in da ne bo drselo? Res, da je najbolje bos, ampak včasih ne gre. Dokler ni hodila je bila bosa - v zoknih, tudi poleti bosa, oz. v zoknih z bremzami. Sedaj je hladneje in če niso zokni z bremzami, ji drsi in ne more hodit in pada. Res da kupujem zokne z bremzami v ta namen, ampak za v čevlje pa so ti z bremzami predebeli.
Kako se vi znajdete in kaj imate vi obuto?
Kaj pa imajo obuto malčki v vrtcih?

clock-img

10.08.2006, 21:50

clock-img

Anonimen

A si za copatke že slišala?

clock-img

10.08.2006, 21:59

clock-img

abi

pencil-img

755

v skoraj vseh trgovinah z obutvijo imajo copate, ali pa tiste copatke ki so kot nogavičke, spodaj pa imajo silikon proti zdrsavanju

clock-img

10.08.2006, 22:01

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Moj ima stumfke z bremzicami.

clock-img

10.08.2006, 22:02

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

moji dve vedno zokne z bremzami, pozimi ali pa ko se še ne kuri, pa ene tanke zokne (za v čevlje) debelejše z bremzami čez.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

10.08.2006, 22:03

clock-img

Anonimen

js sem proti copatom s trdim podplatom a la ciciban oz še huj so mi kaki plastični!! zato mi izključno prakticiramo tiste copate k so bl k debeli štunfi spodaj majo pa usnje! dobiš jih v pikapolonici in h&m-u (cena mal mn k 2 jurja) in so zakon! so topli, ne drsijo, je kot bi bil otrok bos in se mu noga prosto razvija in težko jih sezuje. copati kot so uni zajčki naši skos iz nog padajo.

clock-img

10.08.2006, 22:09

clock-img

Bumblebee

pencil-img

32

Naš poleti leta bos, pozimi pa ima tanke nogavičke ali žabice in nogavičke z bremzicami (debelejše) namesto copatov. 

clock-img

10.08.2006, 22:23

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Naša dva imata copate, tako kot starši.......

clock-img

10.08.2006, 22:53

clock-img

lstand

pencil-img

54

Naš poleti leta okrog bosuser posted image , tudi zunaj in notri, pozimi pa nosi copate,user posted image ponavadi ciciban ali pa debelejše zokne z bremzami.user posted image
LP

clock-img

11.08.2006, 09:00

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

zato mi izključno prakticiramo tiste copate k so bl k debeli štunfi spodaj majo pa usnje! dobiš jih v pikapolonici in h&m-u (cena mal mn k 2 jurja) in so zakon! so topli, ne drsijo, je kot bi bil otrok bos in se mu noga prosto razvija in težko jih sezuje. copati kot so uni zajčki naši skos iz nog padajo.

Ja, mi smo tudi imeli te pozimi, sedaj je več ali manj v nogavičkah. Ti, Lara, a pa se ti copatki dobiijo tudi v večjih številkah, npr.24,25? Meni so zakon.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

11.08.2006, 13:12

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Maxica ti od H&M se dobijo  tudi v tej številki kot si omenila.Sem vidla da jih imajo do 28.

clock-img

11.08.2006, 13:32

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

copatki..zajčki so tudi tako majhni

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

11.08.2006, 22:34

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Haha, mi zgonimo bremze v enem tednu user posted image pa imamo doma parket, tako da smo v Leclercu kupili copatke iz usnja. Videla sem, da jih imajo od številke 21 naprej. Nogica pa se mu itak poti v vsakem obuvalu, tako da ko nehamo divjat, mu sezujemo copatke, da se stopalo prezrači user posted image ..... 

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

clock-img

11.08.2006, 23:48

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

evo, mi imamo takšne, sterntalerjeve...dobijo se v MAMI v MB ali v toysu (sem jih v kaalogu videla)...nam so zakon...debeli, spodaj pa gumijast podplat
http://sterntaler.com/socken.php?m=38 

user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

11.08.2006, 23:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.08.2006, 15:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.08.2006, 22:14

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Hvala vsem za odgovore, razen anonimni seveda (Anonimna, se ne ukvarjam s takimi neumestnimi - škoda časa).
Pravljica - tudi mi imamo take oz. podobne, kupljene v toysu, ampak se nam enako kot pravi Bagi - sezuvajo. Za en čas je spredaj že za 2cm lufta in potem se spotika v to obuto nogavico...
Bomo šli kupit te copatke v Pikapolonico in HM.
Ker doslej, kjerkoli sem spraševala, niso nikjer imeli številke 22 - samo večje od 25. V HM in Pikapolonici pa še nisem iskala copatk.

clock-img

14.08.2006, 18:35

clock-img

Anol

pencil-img

299

Naš je poleti tudi večinoma bos, ko pa se shladi je večinoma v Cicibanovih copatih ali pa v štumfih z bremzicam.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem