writing-img

obutev na bazenu

clock-img

23.06.2009, 13:16

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Prvič gremo na bazen z našo 2 leti staro punčko. Kaj naj ji obujem, da ji ne bo drselo? Bojo čeveljčki/copatki, ki jih prodajajo v Massu ok?

clock-img

23.06.2009, 13:58

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

morda bi bila bosa user posted image zakaj bi ji v bazen obuvala kakšne čeveljčke? saj v bazenu ni ostrih kamnov ali česar podobnega ...

< Sporočilo je popravil Gordana-3 -- 23.6.2009 13:59:29 >

clock-img

23.06.2009, 14:00

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Crocksi ne drsijo.

clock-img

23.06.2009, 14:08

clock-img

pipic

pencil-img

392

Imamo japonkice ali tiste copatke za v vodo.V vodi jih nimam,obujemo samo izven bazena in ko je treba na wc

clock-img

23.06.2009, 14:16

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Okoli bazenov zna zelo drseti, zato naj bodo otroci obuti v sandalčke, ki se lahko zmočijo. Sem v času prvomajskih v Čatežu že videla odprto arkado, s katere je kar špricala kri, ker je punci spodrsnilo.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

24.06.2009, 08:20

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Mi imamo crocse oz. natikače (japonke). Seveda je priporočljiva obutev - proti drsenju in proti kakšnim glivicam. Tudi odrasli smo vsi obuti!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

24.06.2009, 08:32

clock-img

rija

pencil-img

15589

moj pa ima tiste surfačke, ki so kot nogavica, z ježkastim podplatom. jih ima cel čas gori....ker s kroksi ne vem, kak bi plavaluser posted image

je pa res, da je tele nogavičke (dobre) ful težko dobitiuser posted image

...vox populi...

clock-img

24.06.2009, 08:38

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi vzamemo s sabo crocse oz natikače kot so teva, je pa res, da s temi ni za plavat. So bolj za na wc, do bazena,...
Letos sem ji pa kupila sandalčke za v vodo, pa bo verjetno imela to obuto tudi ko bo plavala.
So pa tile srferčki, ki jih omenja predhodnica res super (jih imam zase), samo sem jih prepozno videla v Masu, da jih imajo tudi za tamale.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem