writing-img

obutev v vrtcu

clock-img

13.08.2010, 18:16

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Moj sin gre prvič letos v vrtec pa ne vem kakšne copate so najbolj primerne za v vrtec. Kakšne izkušnje imate, mnenje.
Vsakega odgovora bom zelo vesela.

Hvala

clock-img

13.08.2010, 18:37

clock-img

mml

pencil-img

4156

Jaz imam oba v usnjenih copatkih ala Robeez

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

13.08.2010, 19:28

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

kupi mu nekaj kvalitetnega, naj ti ne bo žal denarja, npr. ciciban ali dr. harvey se zdaj spomnim, nekaj s fiksnim podplatom in na ježka.
zajčki in podobno pa ne.

clock-img

13.08.2010, 19:53

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Naš ima take kot za doma, ker smo zelo zadovoljni: cicibanove na ježka, tiste "ta poletne", ker so ta zaprti pretopli tudi pozimi.

clock-img

13.08.2010, 21:55

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Najprej sem ga imela v pedipedkah(smo jih imeli najprej za zunaj,čez zimo pa namesto copat-superske,če bi imeli večje št.sploh ne bi razmišljala o drugih).Zdaj pa kupujem superfitke,cicibanovih se ogibam,če se le da.

clock-img

14.08.2010, 11:17

clock-img

tropical

pencil-img

2079

superfit copatke kje jih prodajajo. Imeli smo za doma cicibanove ma se mu nogice potijo. Pa še zelo veliko nogo mu naredijo.

clock-img

15.08.2010, 15:44

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi smo superfitke kupovali v Massu. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

15.08.2010, 15:50

clock-img

Anonimen

Kar Cicibanke in še ene, a la Ciciban, a se zdaj ne spomnim firme.

clock-img

15.08.2010, 16:14

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Meni pa ciciban ne potegne in pika. Jaz sem jima za v vrtec kupila ful fajne copatke od Elefantna.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 15.8.2010 16:15:11 >

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

15.08.2010, 16:56

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

brodike (copati ala Robeeez) - nosila jih je dve leti in tudi letos bomo kupile te

clock-img

15.08.2010, 18:40

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: mml

Jaz imam oba v usnjenih copatkih ala Robeez

Jaz tudi moji dve.

clock-img

15.08.2010, 21:18

clock-img

livia

pencil-img

2395

Obe imata usnjene copatke ala Robeez.

Sicer če vprašaš vzgojiteljice, so nekatere proti tem copatkom in imajo raje copat z guma podplatom ala Ciciban, Superfit,... Pravijo, da predvsem zato, ker so lahko v umivalnici tla mokra.
No, nam se v treh letih še ni zgodilo, da bi bil copat moker, razen, ko smo se odvajali od pleničk in se je zgodila nesreča.

Opažam pa, da je prvo leto veliko staršev ubogalo napotila vzgojiteljic in kupilo otrokom te Cicibanke, sedaj ima pa vedno več otrok te ala Robeez. Jaz sem se odločila za te predvsem zato, ker ima mlajša nekaj razvojnih težav s hipotonijo in ravnotežjem in nam je take copatke priporočala v razvojni ambulanti in jih imamo tudi za doma - poleti in pozimi.

clock-img

16.08.2010, 09:49

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Ta starejša ima že skos Superfitke in ta mala jih ima že pripravljene za 1.september.

clock-img

16.08.2010, 17:22

clock-img

tropical

pencil-img

2079

clock-img

18.08.2010, 10:00

clock-img

flik

pencil-img

140

Mi smo začeli s superfitkami, trenutno ima pa cicibanove. Tiste ala robeez sem mu enkrat kupila, ampak ga je elastika preveč tiščala - ima bolj močno nart.

clock-img

18.08.2010, 10:09

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

mi tudi šibamo cicibanove ali pa superfitke. zdaj poleti sta imela pa croscice.

tiste ala robezove so sicer fajn, smo jih imeli tudi doma, ampak tla so lahko res večkrat mokra - ne samo v kopalnici, tudi v garderobi v primeru dežja, pozimi intd...

nam so v vrtcu rekli, da naj bodo copatki taki, da ne drsijo - se niso nič omejevali na kakšne firme inpd...

pač, vsak po svoje user posted image

clock-img

18.08.2010, 10:30

clock-img

Anonimen

Naša je imela obute Jinwood copatke z z velikimi luknjicami v usnju, samo mi je vzgojiteljica rekla, da se tamala ko je vroče rada sezuva in da ji je najbrš prevroče v noge in mi je svetovala nekaj ala croksice ... no zdaj je ok .. .jeseni pa spet dobi Jinwoodice na nogice, ker smo drugače z njimi zeloooo zadovoljni.

clock-img

18.08.2010, 11:39

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Vzgojiteljem je načeloma vseeno, kaj ima otrok obuto. Svetujejo pa. zato, ker copatki, ki so sicer zelo lepi in otrokom izredno všeč (naprimer zajčki), se radi sezuvajo. in zna prit do nesreče, kadar se recimo v telovadnici divja.
V našem vrtcu crocsi poleti sploh niso dovoljeni, niti japonkice.
In bo najbrž kar logično, zakaj ne.

clock-img

20.08.2010, 11:51

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Naša ima crocs. Ko je bila stara eno leto, pa je imela superfit

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

20.08.2010, 13:38

clock-img

Anonimen

Naši smo kupili cicibanove na zadrgo.Upam,da bojo vredu.

clock-img

23.08.2010, 12:23

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

Sine ima Superfit copatke (ker ima plosko nogico in se mi zdi, da je tak copatek boljši), hčerka pa ene navadnje usnjene mehke copatke z nepremočljivim podplatom. Taki z usnjenim  mogoče res niso najboljši, ker zna biti v umivalnici in garderobi  velikokrat mokro po tleh.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem