writing-img

obutev za krst

clock-img

08.04.2008, 09:50

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Zanima me kaj naj fantku obujemo za krst. Obleko že ima, za čeveljčke mi je pa mal preveč dat 12eur samo zato da jih bo enkrat imel obute.
ALi ima katere kakšne čeveljčke, ki jih ne potrebuje in jih prodaja. Star bo 4 mesece.
Obleka pa je v bež barvi, tako da temni čeveljčki ne pašejo zraven.

Hvala.

clock-img

08.04.2008, 09:52

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

mi smo imeli krst pri treh mesecih in je imel copatke (ne štrikane) ampak take lepe (varianta pliš). saj ne hodi in je čist ok če ni v čeveljčkih

clock-img

08.04.2008, 09:52

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Obleko že ima, za čeveljčke mi je pa mal preveč dat 12eur samo zato da jih bo enkrat imel obute.

A res 12 ali 120  evrov?

clock-img

08.04.2008, 10:21

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tejka, 12 eur res ni drago. Lahko pa obuješ kakšne plišaste copatke, ziher si dobila kakšne v porodnišnici. Ko sem jaz kupila oblekico, so bili zraven, pa ne čisto pravi čeveljčki, ampak  kot neke vrste nogavičke, z istega materiala kot obleka.

clock-img

08.04.2008, 10:22

clock-img

timika

pencil-img

159

Tudi imela sina pri krstu v bež in belem, vse skupaj je bilo lahko, poletno, laneno - bil je junij, zraven je imel pa bež usnjene lahke sandalčke iz Baby centra. Je pa bil ob krstu star 9 mesecev.
Poglej pri njih, čeprav je mali za kakršnekoli čeveljce še majhen - takim lepih zokenčkov nihče ne zameri, naj mu bo udobno.

clock-img

08.04.2008, 10:29

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Opa mislila sem 120eur. V eni trgovini sem jih vidla so bli ful cart.
Verjetno bi res blo bolš met kake copatke, itak je še ful majhen. Sam ko spet nimam nč tazga da bi zravn šlo.

Bomo mogli it v šoping...

clock-img

08.04.2008, 12:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

Menim, da se jih da za veliko manjšo ceno dobit, samo malo naokoli pogledat.

clock-img

09.04.2008, 07:45

clock-img

didikaa

pencil-img

163

mi smo meli v soboto krst...naš Aleksej Marcel je imel bež hlačke na naramnice, belo srajčko s rjavimi črtami, spodaj je mel oblečena dva bodija z dolgimi rokavi, gor pa jopčko...obute je mel pa adidas teniske...te za otroke, ko še ne hodijo , kr majo mehki podplat...teniski so bli sicer dražji kot ostala obleka, dražji kot sveta v glavnem prišli so 27 eurov...so pa prav specialni pa tudi če jih bo nosil še samo dva mesca...mama mu jih obuje namreč ko greta na sprehod...

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

clock-img

09.04.2008, 16:02

clock-img

nektarina

pencil-img

858

JAZ sem dala skozi  vse trgovine, da sem dobila ene pametne čeveljčke za moja 2.  Tisti  iz  BC so bili premajhni,  Ciciban pa en par 42 eurov. Na koncu sem jih kupila v Trstu od Elephant.
Vem, vem kako je....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem