writing-img

obuvala_naročanje po spletu

clock-img

13.02.2011, 22:18

clock-img

pupa_b

pencil-img

166

Jaz bi pa rada kak naslov spletne strani, kjer je na izbiro ful čeveljčkov za malčke user posted image  Enkrat ste pisale o eni iz tujine (nemški se mi zdi), pa več ne najdem tega ... Predlogi? Hvala.

clock-img

13.02.2011, 22:25

clock-img

Anonimen

Next ima ful hude cevlje za mulcke. Nasa jih ima precej od tam. Postnina je pa neglede na velikost paketa samo 5€.

clock-img

13.02.2011, 22:28

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Jaz sem naročila prvič iz Avstrije (Preschoolians):
http://www.liebeskind-shop.at/index.php?seo=preschoolians

Potem pa še dvakrat kar direkt iz ZDA (je prišlo ceneje):
www.preschoolians.com

Obakrat zadovoljna - čevlji so bili super, svetovanje tudi dobro -sem našla modele, ki so bili res za široko in visoko nogo.user posted image

clock-img

14.02.2011, 08:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.02.2011, 08:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.02.2011, 12:31

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Next ima ful hude cevlje za mulcke. Nasa jih ima precej od tam. Postnina je pa neglede na velikost paketa samo 5€.

Next = user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

14.02.2011, 14:38

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

IZVIRNO SPOROČILO: niia

zaspancek, ko si naročila iz ZDA si plačala tudi carino in DDv?

Ne, nič ni bilo potrebno plačat, čeprav sem računala, da bo treba (pa bi bilo še vedno ceneje kot preko posrednika iz Avstrije) user posted image .
Nisem sigurna, če je znesek še pravi - pošiljke blaga do skupne vrednosti 150 EUR so oproščene uvoznih dajatev, blago do skupne vrednosti 22 EUR pa tudi DDV (sicer pa plačaš DDV, ki ga obračunajo od vrednosti pošiljke in poštnine).

Drugače pa sem našla tole (nekateri se dogovorijo s trgovcem, da jim pošlje blago kot fizična oseba):
Pošiljka, ki jo iz tretje države pošilja fizična oseba drugi fizični osebi, ki živi na območju Skupnosti, je oproščena plačila uvoznih dajatev, če je občasna, vsebuje blago, namenjeno izključno osebni uporabi prejemnika ali njegove družine, narava in/ali količina blaga ne kaže na komercialni namen, skupna vrednost blaga ne presega 45 evrov in je poslana brezplačno, še dodajajo na Carinski upravi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem