writing-img

obvezno cepljenje?

clock-img

13.03.2007, 17:50

clock-img

atena

pencil-img

71

Premišljujem da sina ne bi dala cepiti, ampak baje da so cepljenja obvezna, ali sploh lahko odklonim cepljenje?Imam namreč pediatrinjo ki je orto za cepljenje, pa ravno iz šole tako, da te takoj označi če delaš kaj po svoje in se zelo nesramno obnaša.Kako se obnašajo vaši pediatri če cepljenje odkloniš?V vrtec pa potem ne sme če ni cepljen ane?

clock-img

13.03.2007, 18:19

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

http://med.over.net/phorum/read.php?f=37&i=4116&t=4109#reply_4116
In kaj je važno kako se drugi obnašajo ali govorijo???vrtec ni dolžan sprejeti tvojega otroka,če ni cepljen.cepljenja pa so obvzena,saj bolezni niso izkoreninjene in če nimaš res DOBER razlog zakaj ga ne bi dala cepit,potem pa....

clock-img

13.03.2007, 18:19

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Tukaj lahko vprašaš kar se tiče cepljanja,vrtca itd:
http://med.over.net/phorum/list.php?f=37

clock-img

14.03.2007, 08:07

clock-img

karin412

pencil-img

747

Če se odločiš za necepljenje, pojdi na spletno stran drštva SVOOD, kjer ti tudi nudijo vso podporo in pravno pomoč. Zdaj je aktualno prav vprašanje, zakaj so nekateri pediatri do takih staršev tako agresivni. No, mi imamo v redu pediatra in ni nič kompliciral. V vrtec pa tudi lahko gre, samo s pediatrom se je za zmenit.

clock-img

14.03.2007, 20:14

clock-img

leee

pencil-img

4

Hoj ATENA, tudi jaz, premišljujem o necepljenju svojega fantiča, cepljenje pa naj bi imeli 20.3.07 kdaj pa vi ?

clock-img

19.03.2007, 12:38

clock-img

atena

pencil-img

71

cepljenje imamo 20.4.,če si se odločila za necepljenje mi prosim povej vse v zvezi s tem.Jutri ga imate ane?

clock-img

19.03.2007, 13:25

clock-img

karin412

pencil-img

747

Atena, če te kaj zanima glede necepljenja, mi piši z.s. Ajle nisem dala cepit, razen prvič, ko je imela reakcijo.

clock-img

19.03.2007, 14:08

clock-img

Kaja-6

pencil-img

3

Tudi meni lahko pošlješ z.s.
Upam, da mi deluje. Imam neke težave s osebnimi sporočili.

Lee, si še tu?

clock-img

05.04.2007, 21:05

clock-img

leee

pencil-img

4

Hojjj sem še tu, samo bolj poredko spremljam cepljenju smo se vsaj za enkrat izognili zaenkrat so nam prestavili naprej bomo pa videliuser posted image
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem