writing-img

ocvrti šampinjoni

clock-img

31.03.2007, 22:49

clock-img

maja979

pencil-img

823

zanima me kako jih naredite. bi jih jutri naredila za kosilo kot prilogo. hvala za ideje

_____________________________

zbiram kode čajev 1001 cvet

clock-img

31.03.2007, 22:57

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Dobro jih očistim pod vodo in potem jih spaniram, kot zrezke. Jih pa posolim šele takrat , ko so pečeni.
Pa dober tek.user posted image


_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

31.03.2007, 23:02

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Jaz enako, le da solim jajce user posted image

clock-img

31.03.2007, 23:21

clock-img

maja979

pencil-img

823

a jih panirate cele al jih prerežete na pol

_____________________________

zbiram kode čajev 1001 cvet

clock-img

31.03.2007, 23:24

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

odvisno kok so veliki, če so mali jih cele, drugače jih prerežem na polovico. 

clock-img

31.03.2007, 23:29

clock-img

tomca

pencil-img

236

Če imaš bolj velike, ti svetujem da jih nafilaš z sirom in šunko. Sir narežeš na kockice, ga zaviješ v šunko in zabodeš na zobotrebec. Šampinjonom odtrgaš bed in vmes(bed in klobuk) daš šunko in sir.
Na koncu spaniraš.
Meni je to ful dobro, imamo velikokrat za kosilo kot glavno jed.

Lp

clock-img

01.04.2007, 06:01

clock-img

Anonimen

Gobice se naj ne bi umivale pod vodo, ker potem spremenijo svojo strukturo in so bolj žilave ali pa bolj kvecaste. Gobice se priporoča samo obrisat s cunjo.

Jaz jih delam tako kot so punce napisale. Včasih pa jih sam mal posolim in jih vržem na žar (niso mastne, so lažje prebavljive, močnejši okus), ali pa jih nafilam s majčken gongorzolce in sirčkom in v pećico. lahko tudi nabodalca (gobice, čebula, paprika, bučke.....)


< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 1.4.2007 6:02:35 >

clock-img

01.04.2007, 07:41

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Perem nič. Bete odtrgam. Klobuke naložim na pomaščen pekač. V klobuke malo sira pa kak pršut, kanček česna, malo origana. Potem pa pečem v pečici kakih 20 minut na 180.

clock-img

01.04.2007, 08:09

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Primoza - hvala za idejo za današnjo večerjo. Le da bom verjetno dala veliko česna, namesto kančka.

_____________________________

lp

clock-img

01.04.2007, 08:11

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Saj česna se pa res lahko nabuta po željahuser posted image . Tudi jaz imam česen zelo rad ampak se moram malo podrediti okusu otrok. Pa še gobe potem ne pridejo do izraza.

clock-img

01.04.2007, 09:22

clock-img

Anonimen

Čisto enostavno:

Šaminjone opereš,jim odstraniš bete in povrhno kožico.Narežeš na tanke lističe.Nabavi si majhne pekače(za enkratno uporabo)iz alu folije.
Žlico olivnega olja gor šampinijone,čajno žličko vegete,poper,malo
drobno sesekljanega petršilja po želji strok česna nasekljan.
Vse skupaj postaviš za nekaj minut na prižgano ploščo štedilnika(pokri z alu folijo) V treh minutah je narejeno.

Ali pa:

http://www.ringaraja.net/receptiPodrobno.asp?katID=130

clock-img

01.04.2007, 15:56

clock-img

maja979

pencil-img

823

hvala. so super uspeliuser posted image user posted image

_____________________________

zbiram kode čajev 1001 cvet

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem