writing-img

odšel je

clock-img

13.01.2007, 16:08

clock-img

Anonimen

Odšel je. Že drugič me je zapustil. Je reku, da ima dost vsega.
user posted image user posted image  Pravi, da nisem dobra gospodinja, pa se trudim.
Vsak dan ga čaka kosilo na mizi, ko pride iz službe. Pa saj je vse vedno  oprano, zlikano, čisto...
Kako da ga kar naenkrat moti moj štrleči nosuser posted image  Prej mu je bil pa vedno sexy.
Kako ga naj dobim nazaj?

clock-img

13.01.2007, 16:13

clock-img

Anonimen

Oprosti anonimna,ampak če je odšel zaradi štrlečega nosu,ni vreden,da se kdaj sploh spomniš nanj.

clock-img

13.01.2007, 16:15

clock-img

biologinja

pencil-img

2

Ne splača se!!!!!!!!!!!!!!
In glavo gor!user posted image

NIKOLI NE RECI NIKOLI!

clock-img

13.01.2007, 16:16

clock-img

NiLe

pencil-img

2195

Uf, kako me razbesnijo takile tipi ... če si ob skuhanem kosilu, opranem in zlikanem perilu slaba gospodinja, potem pa res ne vem, kaj tip misli pod izrazom dobra gospodinja. Takemu bi za nekaj časa nehala kuhati, likati, prati in ga pedenati od spred in od zadaj, pa da ga potem vidim ... user posted image user posted image

Ne vem pa, kaj ima ob vsem tem - slaba gospodinja, opraviti tvoj nos??? Haloooo, a zaradi takih stvari se zapušča ljudi?
Mislim, da boš sčasoma ugotovila, da te tip ni bil VREDEN in res ti želim, da boš nekoč našla nekoga, ki te bo cenil in spoštoval.

LP 

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

clock-img

13.01.2007, 16:16

clock-img

tinčica

pencil-img

613

bi mu jaz dala štrleč nos okrog njegovga štrlečga......

Jah takle mamo za tale dnar....

clock-img

13.01.2007, 16:21

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Jaz tudi ne vem, če je kriv le tvoj štrleči nos...mogoče mu pa katera druga možgančke pere in je to samo izgovor. Mislim, da te ni vreden. Glavo gor pa jaz ga sploh ne bi želela več nazaj. 

clock-img

13.01.2007, 16:45

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Poravnajte si nos z lepotno operacijo. To bi moralo zaleči vsaj za kak teden miru in harmonije.

Spet šaljivec/ka?

clock-img

13.01.2007, 16:46

clock-img

Anonimen

Ja..pol pa svizec zavije čokolado...ti se šališ malo z nami..user posted image

clock-img

13.01.2007, 16:53

clock-img

Anonimen

Kako da ga kar naenkrat moti moj štrleči nosuser posted image   

O, šit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

A ti je dolgčas?

clock-img

13.01.2007, 16:55

clock-img

total

pencil-img

4453

IZVIRNO SPOROČILO: tinčica

bi mu jaz dala štrleč nos okrog njegovga štrlečga......

Se podpišem....

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

13.01.2007, 17:04

clock-img

tulip

pencil-img

917

Dolgčas in ni pametnejših idej...

clock-img

13.01.2007, 17:08

clock-img

Anonimen

Ne trudi se, da ga dobiš nazaj. Ni te vreden. Vem, da ti je trenutno hudo, a polagam ti na srce: BODI MOČNA.
In poišči nekoga, ki te bo znal vsak dan znova cenit, razvajat in občudovat.

clock-img

13.01.2007, 17:24

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Če je to res, pomeni, da te ne ljubi več, ker če ne bi bil štrleči nos, bi bilo pa kaj drugega.

Če je pa vse skupaj finta, pa tudi jaz priporočam operacijo nosu.

V vsakem primeru....na svidenje...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.01.2007, 21:14

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Premalo si povedala o vajinem odnosu.
Ampak, ne vem no, delati lepotno operacijo zato, da bi bil nekomu bolj všeč ali pa zato, ker si želi na tebi spremembo je pauser posted image
Seveda je pa ve odvisno tudi od tvoje samopodobe.user posted image Če te nos moti že celo življenje, je pa drugo.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

13.01.2007, 21:28

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Zgleda, da njemu nekaj štrli.... je pač našel tvoj nos. Nek vzrok je pač moral najt, da te je zapustil v smislu, kako je na tebi vse narobe.

clock-img

13.01.2007, 21:29

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Kar naravnost bom rekla: Ta tip te zauser posted image . Odšel je, pa kaj pol. Najprej globoko vdihni, potem izdihni, nato si odpri šampanjec. Zdaj ti ne bo treba kuhati, čistiti, likati. Če ti bo dolgčas ali pa boš slabe volje, na tv ne bo nič pametnega in nobena prijateljica ne bo imela časa, pridi na rr in nam potoži. Vmes pa uživaj, ker še preden se boš trikrat obrnila, boš imela novega in spet bo treba...

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

clock-img

13.01.2007, 21:48

clock-img

tanja75

pencil-img

162

2. te je zapustil, in ti bi se še trudila zanj? Sej ni vredno, glih, da si mu predpražnik pa ne.  Se bo že našel kdo, ki mu bo tudi tvoj nos všeč.

clock-img

13.01.2007, 22:01

clock-img

nanoška

pencil-img

1

hvala bogu,če je odšel.pa upam,da se tudi vrnil ne bo več,boš imela vsaj priliko,da spoznaš tipa,ki te bo znal ceniti in te imel rad z vsemi tvojimi dobrimi in slabimi lastnostmi vred...pa bo kosilo prštimano,al ne.....bajta pospravljena al ne.................življenje je prekratko,da bi ga tratila s tipom,ki išče dlake v jajcu.želim ti veliko sreče

clock-img

14.01.2007, 11:47

clock-img

Anonimen

Sam tako ti bom rekla: glede na to, da te je enkrat že zapustil in je bilo že takrat boleče zate, ali misliš, da je vredno jokanje ponovno in moledovanje???? Moje mnenje je tudi,da štrleč nos nima nič pri tem, cele zgodbe ne ve nobena tukaj, zato sama razčisti, kaj misliš da bi bilo bolje zate!
Pa srečno user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2007, 12:04

clock-img

mmijau

pencil-img

151

Ha, ni več idej za odpiranje tem. Saj to ni res ali pač ???user posted image

Mislim, da je nujno potrebna operacija in poskusi zlikat, oprat in pospravit še sosedu. Mogoče sta imela premalo stanovanje in premalo cunjic, ti pa preveč časa za neumnosti, pa je tipček šel. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če pa je to kar pišeš RES in ni finta, pa še enkrat preberi svoje vprašanje in si odgovori, ker po moje boš odgovor kar hitro našla.

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

clock-img

14.01.2007, 19:56

clock-img

Kuba

pencil-img

520

To so samo izgovori, verjetno te je hotel pustiti že prej ampak ni vedel kako, zdaj pa s takimi monadami ven pride? user posted image Res ni vreden počenega groša... pusti ga naj gre! 

clock-img

15.01.2007, 07:42

clock-img

srki

pencil-img

9222

Že drugič je odšel, ne rabiš, da še tretjič.

clock-img

17.01.2007, 14:01

clock-img

žirafica

pencil-img

229

A ni še ena ista tema odprta? A gre za isto situacijo iz drugega zornega kotauser posted image

clock-img

17.01.2007, 14:10

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Joj, namesto da bi bila srečna, da si končno zgubila volantersko (upam, da je dobro napisano) službo njegove osebne služabnice, se zdaj cmeriš. Ne serji. Končno je storil nekaj pametnega.

Ja in še mimogrede. Če bi jaz mela tak seksi nos, kot ga maš ti....halo???? Men se zdi ful lep.
user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem