writing-img

odštevamo dneve do jeseni /zime

clock-img

04.05.2008, 19:24

clock-img

ŽANŽA

pencil-img

28

punceuser posted image
ali je še kakšna ki s težavo odšteva dneve oz. meseco do zime, ko bo začela delati na user posted image ? midva sva se končno odločila, da počakava še pol leta potem pa user posted image brez zadržkovuser posted image .  komaj čakam, dnevi se mi full vlečejo. ali bi mi katera delala družbo?? user posted image
lp

clock-img

04.05.2008, 19:30

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Kaj boš čakala do zime?? Kr zdj začni, sej veš, sploh ni nujno, da rata takoj, tko da kr veselo v akcijo!!!user posted image user posted image

clock-img

04.05.2008, 19:40

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

midva pa odštevam dneve do jeseni, ko se nama bo pridružil user posted image
zakaj pa res nebi že zdaj začela delati na bebiki?

clock-img

04.05.2008, 20:30

clock-img

Anonimen

No, sej, če si se tako odločila, ni panike...vendar čas najhitreje mineva, ko začneš nečakat na M...potem je hitro okrog pol leta, leto...

clock-img

04.05.2008, 22:13

clock-img

RENY19

pencil-img

99

ojla...  jaz  na tvojme mestu nebi cakala zime ..zima zna vcasih bit predolga.   jaz sem tudi cakala na zimo... novembra pa bom rodila  :)pred veselim decembrom .... za bozic nas bo vec...

clock-img

04.05.2008, 22:23

clock-img

ŽANŽA

pencil-img

28

čakamo,ker si moramo prvo porihtati stanovanje pa ker me sedaj nekaj časa ne bo v slo zaradi službe...seveda bi najraje kar takoj začela delati na user posted image ampak včasih je treba biti malo potrpežljiv. žaluser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem