cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

od kdaj pravljica za lahko noč

clock-img

15.11.2009, 21:23

clock-img

suzanica

pencil-img

270

Kdaj ste začele brati pravljice pred spanjem? Lp

clock-img

15.11.2009, 21:38

clock-img

ursi

pencil-img

685

Pri večjem okoli drugega leta, ampak bolj take kratke in sva skupaj pregledala slikice in "pokomentirala". Tamalemu pa od vedno, saj ju skupaj damo spat in ga je pač ta "obred" spremljal od zmeraj. user posted image

clock-img

15.11.2009, 21:40

clock-img

rubica

pencil-img

741

mi beremo pravljice že 3 mesece pa je sedaj stara dobrih 9 mesecev, smo se tko lepo navadliuser posted image

clock-img

15.11.2009, 21:44

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

nekje od 2. meseca, ko sem začela uvajat večerno rutino user posted image pravljice so pa čisto kratke

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

15.11.2009, 21:52

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi smo jo zdaj uvedli (pri dveh letih in pol), ker je sama hotela..prej ji ni bilo zanimivo.

clock-img

15.11.2009, 21:59

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Mi smo eni najbolj poznih, zdaj, ko ima mala 3 leta in pol veliki pa 7. Sin namreč ni ljubitelj pravljic in ker sta do zdaj spala v isti sobi, jih pač nismo brali. Ko je bil pa sine še dojenček, smo sicer poskusili, vendar takrat je pa nastal drug problem, in sicer, da se je čisto razživel, namesto da bi se umiril.
Skratka, mala sedaj komaj čaka večerno zgodbico, sine pa pred spanje požira razne znanstvene knjige; ko pa mami zateži, pade tudi kakšna pravljica, ker za bralno značko pač težko poveš enciklopedijouser posted image .

clock-img

16.11.2009, 10:58

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Pa imate to prov tiste knjige s 365 pravljicami ali imate različne knjige in zbirate kratke? Mi imamo eno tako celoletno knjigo, sam jo zdej beremo že drugo leto in bi zdej rabili še kakšno.

clock-img

16.11.2009, 11:07

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Uf, kaj pa vem. Pomoje so bile aktualne nekje pri 2 letih in trajaa in trajaaaaaaaaaaaaa...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

16.11.2009, 14:28

clock-img

mate0ja

pencil-img

1606

pa vem. Pomoje so bile aktualne nekje pri 2 letih in trajaa in trajaaaaaaaaaaaaa...

Naša je stara 17 mesecev in jo pravljice pripovedujem, ker bi sicer ona listala pa slikice gledala, to pa ni umirjanje pred spanjem. Tako da jest zvečer za domačo nalogo berem pravljice naslednji večer pa pripovedujem. Pa še mal prirediš lahko zraven pa skrajšaš, al pa podaljšaš, če je interes.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

clock-img

16.11.2009, 15:18

clock-img

tins

pencil-img

385

Pri približno 6-ih mesecih sem ji že kar čitala- krajše seveda in različne, iz knjižnjice user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem