writing-img

oddaja - prezgodnji porod

clock-img

30.03.2006, 23:04

clock-img

karmy

pencil-img

2530

zdajle je na pop tv oddaja o nedonošenčkih... kar jokam zraven user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

30.03.2006, 23:18

clock-img

mihelca

pencil-img

181

Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2006, 23:27

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

jaz tudi.

sem pa prejle pisala tole- se mi ne da še enkrat ker se mi gabijo besede. Kako lahko sploh o tem razmišljajo

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=861724&mpage=1

clock-img

30.03.2006, 23:30

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Priznam, da sem se jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

30.03.2006, 23:57

clock-img

Margareta

pencil-img

872

tudi user posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

clock-img

31.03.2006, 00:11

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Jaz tudi user posted image . Občudujem te starše, koliko so prestali- mislim VSE starše, ki so kaj takega doživeli. Pa user posted image  , ti so taki borci user posted image

clock-img

31.03.2006, 00:13

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem se razjokala zraven, sploh, ko so kazali porod in tiste trenutke čakanja, kaj bo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2006, 01:07

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem tudi gledala.
user posted image user posted image
Pa na forumu nedonošenčki sem pisala.,ker nisem videla,da je tu odprta tema.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

31.03.2006, 08:26

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Jaz sem tudi jokala zraven,potem sem pa svojega sina fajn k sebi stisnila.
Res so dobri starši,da toliko prenesejo,vse to čakanje ko sploh ne veš kaj bo,en dan je vredu,drugi dan spet ne,grozno mora bit.
En šopek za vse starše nedonošenčkov in ijihovih malčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2006, 08:27

clock-img

rija

pencil-img

15589

Jaz tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2006, 08:51

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz pa nisem gledala, pa imam doma 24 tedensko nedonošenko Leo.

A katera ve, če je ponovitev te oddaje in kdaj. Ful rada bi si jo ogledala.

clock-img

31.03.2006, 12:26

clock-img

Anonimen

uf so me pa razjezili zdravniki, ki se jim ni več ljubilo in bi kr odklopili ventilatoruser posted image user posted image , v bistvu če bi bila tako šibka (tista deklica Hana) bi ji srček tako ali tako sam odpovedal.
Še dobro, da se to ni zgodilo, mislim!!! Malo potrpljenja doktorjiuser posted image

clock-img

31.03.2006, 13:04

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Jaz sem jokala kot dež, pa nikakor nism mogla zaspati, ko pa sem že, sem se pa non-stop zbujala, ker se mi je sanjalo, da imam popadke...user posted image
Saj oddaja je bila čisto realistična, samo ko sem začela gledati, sem mislila, da je tisti znani, velikokrat nagrajeni dokumentarec o razvoju plodu, tako da sem bila potem res šokirana, ko sem spremljala dogajanje....
Ubogi otroci in starši! Nikomur ne privoščim česa takega!
Vsem, ki ste to preživele, pa medaljo za pogum!!!

clock-img

31.03.2006, 19:47

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Janeja mislim, da ni ponovitve, sem si pa posnela na video kaseto

clock-img

31.03.2006, 22:46

clock-img

k1

pencil-img

1649

sem gledala tudi jaz in podoživljala stvari, ki sva jih z možem dala skozi pred letom dni - od prezgodnjega rojstva, do inkubatorja, veselja ob vsakem gramu, ki ga je dnevno pridobila, da smo se prebili na "normalno" težo.... 
ni kaj, naši mali borci so res pravi junaki user posted image

clock-img

01.04.2006, 11:52

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Emamair, si jo bom probala iz neta potegnit dol.

Če mi ne uspe pa te bom prosila za veliikoo uslugo. Saj si misliš kaj, a ne? user posted image

Se slišiva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem