writing-img

odgovor komisije

clock-img

14.05.2007, 13:05

clock-img

natalija

pencil-img

73

Pozdravljene.
Punce, zopet se oglašam z vprašanjem. Sicer tudi jaz spadam pod julijke, ampak sem bolj neaktiven član ringaraje. Vem, ni pohvalno. Sproti vas berem, pišem pa bolj redko. No, moje vprašanje je sledeče. Kako dolgo ste čakale na odgovor komisije za podaljšan bolniški stalež? Zanima me, kdaj lahko pričakujem pošto, če sem oddala papirje pri osebnem zdravniku v četrtek, torej 10.5. in sem v bolniški do 16.5.. Kaj pa potem, če ne dobim odgovora v tem roku? Ima katera izkušnje z tem? In kakšna je možnost, da ne podaljšajo?user posted image
Najlepša hvala!

clock-img

14.05.2007, 13:15

clock-img

zalbi

pencil-img

1127

pozdravljena!

meni je komisija poslala odločbo po datumu, ko mi je že potekla bolniška, mislim da tam nekje okoli 5 dni. ti se ne sekiraj, pa le počakaj, ker itak ti si pri delodajalcu 30 delovnih dne na bolniškik, to pa si mogla oddati 30 navadnih dni-tako da imajo čas.

veliko sreče!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

clock-img

14.05.2007, 13:21

clock-img

natalija

pencil-img

73

Hvala!

clock-img

14.05.2007, 13:40

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

tudi jaz sem dobila odgovor šele 14dni po prenehanju bolniške (uradno)...in sem pač ostala doma...pol sem pa dobila šele odgovor,...pomoje ni nobene panike...sploh pa če sta se tako dogovorili s osebno zdravnico...
l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

14.05.2007, 13:49

clock-img

Anonimen

nič se ne sekiraj. Meni je zrdavnica pozabila poslati list na komisijo. TAko, da sem  3 tedne po preteku vprašala zakaj še nisem dobila odgovora. In potem sem dobila odgovor, ko se je že skoraj iztekel ta drugi rok user posted image

clock-img

14.05.2007, 14:02

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Meni ponavadi pošljejo v 3-4 dneh, tudi navadno kak dan ali dva po prenehanju bolniške.

clock-img

14.05.2007, 18:50

clock-img

ikonca

pencil-img

234

Meni je bilo rečeno, da naj čim prej oddam izvid svojemu zdravniku, zaradi katerega me je moj G dal na bolniško, ker on to oddaja naprej v začetku meseca za pretekli mesec. Običajno se čaka od 7-10 dni, lahko pa je že prej.

Predlagam da pokličeš najprej k svojemu zdravniku in ga povprašaš o tem (imaš pravico vedeti kje hudiča so pairji- saj gre zate), no in čejih je oddaj nato pokličeš na ZZZS.

Držim pesti da bo šlo čez komisijo, ker so nekje baje prav pasji.

Jaz sem na bolniški od 7. marca in s tem nisem imela problemov. Isto sem julijka in sem jo odbila do konca.

clock-img

14.05.2007, 21:52

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Dokler ti ne odgovorijo si lahko na bolniški. Zdaj se je malo zamaknilo zaradi praznikov, tudi meni niso pravi čas poslali. pa ne sekiraj se, veš, da ti bojo odobrili! Bolj komplicirajo nekateri ginekologi, tam na ZZZS pa ne!

clock-img

15.05.2007, 10:20

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Natalija - jaz sem na bolniški od 10.12.2006. Razlog - rizičnost zaradi ščitnice in terensko delo.user posted image  Ko sva se z G pogovarjali, če obstaja verjetnost da bi mi zavrnili na komisiji, je rekla da ne rabim biti v skrbeh, ker nosečnicam ne zavračajo.

Tako, da se nič bat user posted image . Odločbo pa jaz vedno dobim nekaj dni po izteku prejšnje, podaljšajo pa mi od 4-6 tednov.

Uživaj. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem