cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

odhajanje iz najemniškega stanovanja - varščina

clock-img

28.03.2008, 23:26

clock-img

karmy

pencil-img

2530

Jaz sem se zmenila z lastnico da preden grem ven, da prebelim stanovanje, ker je težko obdržati čisto bele stene in otroka ki rad "riše" po stenah user posted image Uničeno ni nič, je skoraj tako kot mi je dala v najem. Mene zanima tiste ki ste že zamenjale stanovanja, ste dobile svojo varščino nazaj? A je bil kdaj primer da je niste dobile? Kaj lastniki gledajo? Vsako majhno stvar, izgovor, da ne dajo varščine nazaj? 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

29.03.2008, 06:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.03.2008, 09:26

clock-img

Anonimen

Jaz oddam stanovanje pobeljeno in zelo lepo očiščeno. Če je vse pohištvo celo in skratka stvari nepoškodovane, pobeljeno in očiščeno, vrnem varščino. In seveda če so računi poplačani.

A ti tvoja najemodajalka kaj komplicira al kaj? Zakaj pa misliš da ti ne bi vrnila?

clock-img

29.03.2008, 11:39

clock-img

karmy

pencil-img

2530

Kot veste, se vsako dober "delovni" odnos konča pri denarju, in kolikor sem jo spoznala bo naredila za denar vse. Včasih se mi zdi da bi še otroke prodala user posted image In pričakujem da bo komplicirala ja. Tak je varščina enomesečna najemnina, če bo res komplicirala ene najemnine ne bi plačala. ( to bi bila skrajnost, v katero bi šla v primeru teženja)

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

29.03.2008, 14:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karmy
tiste ki ste že zamenjale stanovanja, ste dobile svojo varščino nazaj?

Kompenzirali smo jo z zadnjo najemnino.

A je bil kdaj primer da je niste dobile?

Ne, nikoli. 

Kaj lastniki gledajo?

Naš je hotel, da dobi stanovanje vrnjeno tako, kot ga je oddal in da so plačane vse položnice. Zadnji mesec smo popisali tudi stanje števcev elektrike in vode ter plačali do izselitve vse po porabi, da ne bi kasneje prišel še kakšen poračun, on pa nas ne bi več našel (ker lastniku pač nisi dolžan dati podatka, kam se seliš, kako gre pa preko sodišč, pa tudi vemo). 

clock-img

29.03.2008, 16:41

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

A kakšnega popisa pred vselitvijo niste naredili? Ker če gre ženska po tem popisu gledat mora bit tako kot ste ga dobili in se nihče ne more nič zmišljevati. (ne vi, ne ona)

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

31.03.2008, 00:09

clock-img

Anonimen

Mi smo naredili primopredajni zapisnik s popisom opreme in števcev ter s fotografijami stanja (dokaj natančno vse skupaj, 100%-no bi bilo pa seveda skoraj nemogoče), tako, da ne bi smelo biti nobenega nesporazuma. To je najboljši način za razjasnitev vseh morebitnih nejasnosti med lastnikom in najemnikom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem