writing-img

odhod v vrtec

clock-img

04.01.2006, 10:02

clock-img

corfu

pencil-img

3829

No, pa še naša zgodba o odhodu v vrtec.
Nobenega joka in sam smeh in vriskankje, ker je toliko  otrok na kupuuser posted image user posted image Obožuje otroke in bi vse polubčkovuser posted image . Ko sva ga prišla iskat sploh ni hotel z nama in je šibal gor in dol in se nama smejal in kazal vse igrače.
Danes zjutraj sem ga komaj uspela slečt, je bil že v bazenčku polnem žogic. Vzgojiteljica je rekla, da kaj takega pa še ne, pa še najmlajši jeuser posted image .
Res pa je, da sva tudi midva z možem zelo nekomplicirano narejena in to se pri najini bolhici kaže že od vsega začetka. Bravo sine!!!user posted image

Uživaj življenje...

clock-img

04.01.2006, 10:07

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Me veseli za vas, da je tako. Pri nas je bilo enako. Še v soboto se je zjutraj pred avto postavil, ker je mislil, da gremo v vrtec.Tisti "strah" pred vrtcem je ponavadi v nas, starših, ki se lahko prenaša na otroka. Koliko staršev reče, "ubogi otrok, mora v vrtec", ne pomislijo pa, da so otroi "ubogi" tudi doma, ker mu poleg ljubezni in ostalega, nekaj ne moremo nuditi-družbo sovrstnikov.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

04.01.2006, 10:30

clock-img

viv_

pencil-img

9144

O superca user posted image  in blagor vam!

Pri nas je bila pa drama 14 dni, preden je začela normalno hodit v vrtec!

clock-img

04.01.2006, 10:34

clock-img

Anonimen

O super, res ste lahko srečni. Ogromno vam je prišparanega. Super.user posted image

clock-img

04.01.2006, 20:58

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Joj, a ni to super!!!!

Pri nas je bilo enako, mali je kar vriskal, ko je prišel na sceno!

Poglej, očitno ste odlični koktejl staršev in otroka ter vaših medsebojnih odnosov. V veliki meri je to odvisno od teh treh dejavnikov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem