writing-img

odločba za porodniško

clock-img

22.03.2008, 13:09

clock-img

Anonimen

Oj!
Jaz sem danes dobila odločbo kok časa imam porodniško,ampak to je do julija ker porodniško začnem aprila.Zdaj me pa zanima a potem dobim se eno odločbo za nego da sem doma do aprila 2009 al kako, al moram spet kakšne papirje urejat?
Hvala za odgovore.

clock-img

22.03.2008, 14:21

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Odvisno katere papirje si že sedaj izpolnila. Jaz sem vse papirje izpolnila naenkrat. Tko da mi po treh mesecih ni bilo potrebno  še kaj izpolnjevati.

clock-img

22.03.2008, 16:57

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: TONČI.

Odvisno katere papirje si že sedaj izpolnila. Jaz sem vse papirje izpolnila naenkrat. Tko da mi po treh mesecih ni bilo potrebno  še kaj izpolnjevati.

Jaz istouser posted image . Najprej sem dobila odločbo za porodniško, potem pa avtomatsko še za nego otroka.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

22.03.2008, 20:13

clock-img

Anonimen

No pol bom vrjetno tud jest dobila avtomatsko,ker papirje sem vse izpolnila.Kaj pa recimo glede porodniške,napisal so mi da bom dobila 662 eur bruto,kolk mislte da bom dobila neto?Najbrz več k 500 evr ne, a ne?

Hvala se enkrat.

clock-img

22.03.2008, 22:07

clock-img

sazi

pencil-img

5175

izračunaš si tule: http://www.racunovodja.com/izracuni/opa_0.4/opa.asp

Če ne boš oveljavljala olajšave za otroka, dobiš 470,52 EUR (torej, če otroka uveljavlja oče ali pa ne uveljavljaš sproti olajšave)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem