writing-img

odločitev je padla

clock-img

13.09.2007, 11:55

clock-img

iva77

pencil-img

194

user posted image
z možem sva poročena že 11 let, in imava dva otroka 12 in 8 let, nekako sva ugotovila da nama je postalo dolgčaš in v začetku poletja prišla na idejo da bova spočela še enega user posted image .
Čeprav sva (cenzura) prav VSAK DAN in to dvakrat se ni prijelo user posted image , vendar se nepustiva motiti nadaljujeva istim tempom, sicer sva v zahvalo vašem forumu našla ovulacijski koledarček in se kljub vsakodnevnim aktivnostim nakako z mislimi ravnala po njem.

Sedaj me pa zanima, čez 6 dni bi morala (bog nedaj) dobiti, tudi jaz sem imela rjavi izcedek točno na plodni dan po koledarčku, sedaj mi je že par dni vsak dan slabo, na WC hodim nenormalno pogosto, trebušček rata na sveta čase trd, "je to TO", no ja počakala bom še teh par dni, in komaj čakam da opravim TEST user posted image

LP

P.S Na tem forumu sem NOVA in sem vesela da sem našla ta forum, kjer dobim ogromno informacij.

< Sporočilo je popravil iva77 -- 13.9.2007 11:57:29 >

clock-img

13.09.2007, 11:57

clock-img

macka27

pencil-img

276

Iva 77 DRŽIM PESTI DA ZAGLEDATA user posted image user posted image .
Svetovati ti pa ne znam ker še nisem bila nikoli nosečkauser posted image user posted image

Nushy

clock-img

13.09.2007, 11:58

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Dobrodošla in upam, da vama bo čim prej uspelo user posted image user posted image user posted image !

clock-img

13.09.2007, 12:00

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

iva dobrodošla.
nihče ti ne more z zagotovostjo povedat, kaj je na stvari.
si pa na dobri poti. sama sem imela tudi že en teden pred predvideno M težave.. predvsem zgaga me je pekla in dobila sem herpes (prej ga pa 5 let nisem imela). tako da sem slutila..
počakaj še teh par dni pa boš videla.
tudi sama je ne pričakujem naslednjo nedeljo..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

13.09.2007, 12:00

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Najprej lepo pozdravljena na forumu.

Upam, da vama z možem čim prej uspe ubogatiti družino še z enim novim članom.

Ja znaki, tukaj gor smo že veliko govorile o tem, človek res ne ve. Žal boš morala počakati na prvi dan izostanka menstruacije, da boš lahko opravila test in boš videla pri čem si. Velikokrat se je puncam že dogajalo, da so imele vse znake, potem pa je na žalost vseeno prišla M.(včasih ima veliko zraven tudi psiha) Upam, da se pri vama izteče drugače in da boš čez nekaj dni zagledala velik debel +.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

13.09.2007, 12:02

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Dobrodošla, čimprej vama želim user posted image  ali user posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

13.09.2007, 12:32

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

dobrodošlauser posted image  in čestitke za odločitev za tretjegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim da čimprej ugledaš user posted image user posted image , tudi smo začeli delat v juniju tretjegauser posted image

clock-img

13.09.2007, 13:26

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za lepo odločitev.Kaj pa otroka pravita na to?

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

13.09.2007, 13:36

clock-img

iva77

pencil-img

194

IZVIRNO SPOROČILO: domennatalija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za lepo odločitev.Kaj pa otroka pravita na to?

še nevesta nič o najinem načrtu, ko bo 100% bova pa že povedala
user posted image

clock-img

13.09.2007, 14:30

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

iva, meni je pa hecno, ko imaš že dva otroka in si še zmeraj čist enako negotova kot me, ko prvič poskušamo user posted image user posted image Ja, vsak otrok je zgodba zase, ne?

clock-img

13.09.2007, 15:00

clock-img

iva77

pencil-img

194

user posted image ja zadeva je taka, TAKRAT sem bila še toliko mlada da se s temi stvarmi nisem nevem kaj obremenjevala, če bo BO, če pa ne pa pač neuser posted image

clock-img

13.09.2007, 15:36

clock-img

Anonimen

Dobrodošla. Želim ti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2007, 20:01

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

iva

ja zadeva je taka, TAKRAT sem bila še toliko mlada da se s temi stvarmi nisem nevem kaj obremenjevala, če bo BO, če pa ne pa pač ne

...

Se popolnoma strinjam z Ivo. Midva z user posted image  imava dva otroka, stara 13,5 in skoraj 10,5 let, M pa ne pričakujem 22.9.07.

Sva pa pred odločitvijo o možnosti povečanja družine za mnenje vprašala oba otroka in na najino veselje sta se novice neizmerno razveselila. To je le potrdilo, da sva se pravilno odločila. Sedaj pa že vsi nestrpno čakamo 22.9.07.

Na forumu se prvič vključujem v debato, zato še nisem tako "zverzirana".

RMRM

clock-img

13.09.2007, 20:09

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

RMRM DOBRODOŠLA MED NAMIuser posted image

clock-img

13.09.2007, 20:48

clock-img

Anonimen

Dobrodošli obe. Čestitke ob taki lepi odločitvi (povečanju družine). Dajta poročajta kako bo da se bomo veselili z vama.

clock-img

17.09.2007, 21:22

clock-img

žanneža

pencil-img

70

Čestitke za pogumno odločitev!
Tudi jaz sem mamica 8 letnega sina in 6 letne hčerke. Za tretjega smo se odločili kar skupaj! Vsi smo ful navdušeni in komaj čakamo!
Nisem je pričakovala avgusta, septembra, sedaj pa upajmo da je ne bo oktobra! Prva nosečnost je ratala v prvič , druga naju je presenetila (tisti mesec sva mogoče samo 2x, pa še takrat je pazil), tretja pa ne vem kako bo! Mislim, da se preveč obremenjujem kdaj, kako,...
Želim obema, da bova čimprej v tretje mamici!

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

clock-img

18.09.2007, 13:49

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Bravo za pogumno odločitev!user posted image user posted image user posted image

Upam, da je ratalo!!!!user posted image

ps - ta forum je res zakon

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem