writing-img

odlocba CSD

clock-img

22.02.2005, 12:37

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Pozdravljene,

koliko casa je pri vas preteklo od takrat ko ste na CSD oddale vse obrazce za porodnisko pa do prejema odlocbe po posti?
Zanima me CSD Lj-Siska.

Hvala.
Lp, Naja:nosecka:

:kuza:

clock-img

22.02.2005, 12:53

clock-img

SIJA

pencil-img

137

Po zakonu o upravnem postopku je rok 30 dni.
LP S

clock-img

22.02.2005, 13:12

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Po navadi na CSD-ju Šiška vse delajo zadnji trenutek, vsaj moje izkušnje so take, pa še dostikrat jim kaj ne štima pa pol klicarijo in hočejo dodatne papirje in informacije.
Upam, da pri tebi ne bo tako ;).

clock-img

22.02.2005, 13:22

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

No, krasno,
A se lahko zgodi, da datumsko zacnem s porodnisko, ampak do takrat pa nimam odlocbe? V sluzbi me bodo za noge obesili :)
No,saj ce en teden pred nastopom porodniske se ne bom imela odlocbe v rokah, jih bom poklicala.

Lp, Naja

clock-img

23.02.2005, 13:32

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Kolikor se jaz spomnim, sem dobila že prvo nakazilo (bilo je le za dva dni preteklega meseca), šele nato pa sem dobila odločbo.

clock-img

24.02.2005, 22:11

clock-img

TRINE

pencil-img

11

Jaz sem ta ponedeljek oddala vlogo na CSD VIČ in sem včeraj že dobila po pošti odločbo o porodniškem dopustu in nadomestilu, danes pa še odločbo o pomoči za novorojenčka. Nakazila so 15-tega v mesecu za pretekli mesec, a mi je rekla, da verjetno nakazil v marcu še ne bo zaradi pravnomočnosti (15 dni).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem