1
Zadnji članki

Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih l...
Partnerstvo in odnosi

Kdaj sta driska in bruhanje pri otroku nevarna?
Kdaj je treba k zdravniku, ko ima otrok drisko ali/in bruha, smo vprašali dr. Jerneja Dolinška, k...
Bolezni in stanja
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

stara sem 40 let, moj partner jih ima 43. Problem je v tem, da mi ni več do sex-a. Moj me pa kar naprej nadleguje. Ko greva spat me nagovarja, ko se zjutraj zbudi me nagovarja, pa še čez dan večkat omeni, če sem za sex.
. Oni nočejo kar tako priznat, da jim je težko, dostikrat pa niti sami ne vejo, da je kaj narobe, ker ne razmišljajo toliko o svojih čustvih. Enkrat mi je lubi ful dobro povedal, ko sem mu rekla, da naj mi vendar pove kar takoj tako kot sem potem jaz povzela, pa je rekel, da če bi mi to znal tako povedat, bi mi z veseljem takoj povedal, samo da se mu sanja ne... Tak da se moraš lotit iz druge strani, malo po ovinkih, ne direkt: a maš krizo? Bolj tako: kako mu gre v službi, če je zmatran, pojamrata skup nad otroci, če so tečni, mu naštimaš kavico ali pa vročo čokolado, ker "vidiš, da jo rabi", ipd... in pogovor steče in je. Kasneje je potem precej lažje, že sami znajo izrazit, kaj jih muči, samo nekaj časa pa traja, da se človek nauči, če tega od doma ni vajen. Ampak se splača, verjemi.
.