cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

odpoved, ko si še na porodniški

clock-img

04.03.2008, 09:12

clock-img

Anonimen

Trenutno sem še na porodniški in razmišljam o zamenjavi službe. Zanima kako je z odpovedjo, če imaš npr. 2 mesečni odpovedni rok - ali moraš oddelat ta dva meseca? Je to odvisno od podjetja?

Hvala.

clock-img

04.03.2008, 09:22

clock-img

aluš

pencil-img

704

Če si na porodniški, si v rednem delovnem razmerju. Odpovedni rok je recimo 2 meseca. Če oddaš odpoved (priporočeno) dva meseca pred iztekom porodniške, ti po končani porodniški poteče odpovedni rok, in ti ni treba oddelat niti enega dne več. Ker odpovedni rok se šteje naslednji dan od dneva prejema odpovedi v kadrovski oz. firmi.

clock-img

04.03.2008, 10:51

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Jaz sem dala odpoved med porodniško (poslala priporočeno). Upoštevala sem 3 mesečni odpovedni rok in odpoved poslala 2 in pol meseca pred koncem porodniške, napisla datum, s katerim dajem odpoved, poklicala v službo (nekaj dni kasneje, ko je bilo že sigurno, da so odpoved prejeli in da je šef obveščen) in se zmenila, da po končani porodniški izkoristim še 2 tedna dopusta, ki sta mi ostala od prej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem