writing-img

odsotnost otroka v vrtcu

clock-img

21.01.2008, 13:26

clock-img

Janice1

pencil-img

61

pozdravljene, moj otrok je vsak mesec vsaj za 2 tedna ali 3 odsoten iz vrtca, ker sem jaz v bolniški. Kako si lahko zrihtam zdravniško spričevalo, da ne bi plačevala tako drago vrtca?ali moram iti k zdravnici in ji povedati situacijo?Ker sem user posted image , se v službo pred porodom ne vrnem.user posted image

clock-img

21.01.2008, 13:29

clock-img

lex

pencil-img

6532

če je odsoten pol dni v mesecu naši obračunajo samo polovično ceno oz. sorazmerje, če je odsoten manj kot pol dni pa odštejejo samo hrano.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

21.01.2008, 13:30

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Glede na to, da je veliko odsoten, bi ga izpisala in imela doma (saj boš tudi sama kar nekaj časa doma), ali pa v privat varstvo - magari vsaj 2-3x na teden, da si sama malo spočiješ

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

21.01.2008, 13:32

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Mislim, da si do tega upravičena, če je user posted image  odsoten 30 dni ali več - nepretrgoma - pa še to mislim, da le enkrat letno user posted image , za manj pa dvomim, da ti bodo upoštevali, je pa mogoče odvisno od občine do občine. Tudi mi smo bili na tem lani in tudi letos v začetku je kazalo na to, vendar je za en odtenek boljše, saj je že mesec in pol zdrava user posted image . Upam, da bo čim hitreje boljše tudi pri vas.

clock-img

21.01.2008, 13:32

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

pri nas je tako, da če je otrok odsoten en mesec da šele takrat prineseš zdr. potrdilo oziroma ti ga zdravnik da,drugače pa neuser posted image

clock-img

21.01.2008, 13:37

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

v nekaterih občinah pa nič ne velja. vse je odvisno od občine. najbolje, da pokličeš v vrtec in vprašaš, ali pa na občino.

iz malega zraste veliko

clock-img

21.01.2008, 14:01

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

V MB je situacija sledeča.
Kadar imaš zdravniško potrdilo (vsaj 4tedne strnjenega BS za otroka) , kjer piše bolniški status otroka potem izpolniš vlogo, jo oddaš v vrtec in vrtec dalje občini. Občina potrdi. Ali pa ne, če zdravstvena dokumentacija ni popolna.
Tako kot pravi piščanc je nabolje da se pozanimaš v vrtcu.
Brez zdravniške dokumentacije skoraj zagotovo ne boš mogla urediti ničesar.

clock-img

21.01.2008, 14:41

clock-img

Janice1

pencil-img

61

hvala punce za odgovore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem