writing-img

odsotnost vzgojiteljice in pomočnice istočasno

clock-img

27.09.2007, 17:22

clock-img

mateja 26

pencil-img

282

Kako je v vaših vrtcih?Ali ni takjo,da mora ena od tima biti v skupini?Kako je potem z nadomeščanjem?Pa še to obe istočasno manjkata 1 teden?user posted image

hvala za odgovore

mateja

clock-img

27.09.2007, 17:32

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ko sem jaz delala v vrtcu, se je poskušalo vse prilagoditi tako, da nisva obe manjkali istočasno. Včasih pa tudi to ne gre. Obe lahko zbolita, tu ne moreš nič. Takrat dajo pač nadomeščanje. Če je drugih dovolj, štukajo med zaposlenimi, drugače pa študente.

clock-img

27.09.2007, 20:24

clock-img

Anonimen

Ja, pri nas se je lani to zgodilo, ker je bila ena dva meseca na bolniški, vmes je šla pa še tadruga. Nadomeščala je pomočnica iz druge skupine.

clock-img

27.09.2007, 20:31

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Včasih se žal zgodi, da zbolita obe hkrati in tako je v skupini strokovna delavka iz drugega oddelka. Pri meni se je to žal enkrat zgodilo, pa čeprav to s sodelavko nisva načrtovali.
Ne vem pa, ali je v tvojem primeru drugače in imata obe dopust. ponavadi se preko šolskega leta dogovorimo, da ne greva obe hkrati na dopust.

clock-img

27.09.2007, 20:45

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Ce sta obe na bolniski res ne gre drugace. Pa saj je bolje, da obe ostaneta doma, kot pa da ena trosi "bolezen" se po vrtcu. Otrocki pa tako ali tako niso sami in dobijo "nadomestno vzgojiteljico".

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

27.09.2007, 22:39

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Tudi nama s sodelavko se je enkrat zgodilo, da sva en teden oe morali na bolniško. Ampak to se zgodi, ker smo vsi samo ljudje...
Dopusta pa jima po mojem že niso odobrili obema v istem tednu.

Lepo je biti mamica.. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem