writing-img

odstavljanje - boleče prsi

clock-img

07.08.2005, 00:22

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Moj malček kaže, da se ne bo več dojil, saj se je sam začel odstavljati, mene pa zanima, kako naj ravnam s prsi, saj imam na čase polne mleka in me zelo boli? Si mleko črpam ven(a ga ni potem še več?)

Hvala

clock-img

07.08.2005, 00:30

clock-img

sasi

pencil-img

43

Halo corfu!

Mislim, da je mleka potem res še več. Najbolje je da greš k G, da ti da tabletke za presahnitev - osušitev mleka. Upam, da sem ti kaj pomagala.

Kak pa to, da si na forumu, a te tok bolijo, da ne morš spat - uboga.

Koliko pa je mali star? Naša se je dojila do 2 let, pa bi še kr zizala, če je ne bi načrtno odstavila (sva se prerekali, pa malo kregali - potem sem ji pa rekla, da je mamici zmanjkalo mleka in veš kaj je odgovorila:" Bomo šli v trgovino in kupili mleko, da bo mamica pila. Zoja bo pa ziziko mela!!!!"

No mal nakladanja - sorči pa lep pozdravček.

clock-img

07.08.2005, 05:29

clock-img

Anonimen

ČE TE TIŠI SPUMPAJ SAM TOLK DA PRENEHA. ČE BOŠ ČIST SE BO NA NOVO TVORLO. ups sori za črkr. drgač pa baje pomagajo zelnji listi sveži vmodrc. pa pod toplim tušom masirej da ne pride do mastitisa.

lp, lara

clock-img

07.08.2005, 10:21

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Pa zajblov caj naj bi zaviral tvorbo mleka. Tudi haldni obkladki pravijo, ceprav je po moje pri tem treba pazit, da se ne prehladis, da ni prehladno.

clock-img

07.08.2005, 11:01

clock-img

Anonimen

Črpaj si mleko. Toliko, da te ne bo bolelo. Ne preveč, ker se potem nastajanje ne bo zmanjšalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem