writing-img

odstranitev barve za steklo

clock-img

08.03.2008, 13:03

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Kako odstraniti z ogledala barve za steklo? Nalepljene imam že več kot dve leti, tako da so se totalno strdile in prijele user posted image . Nohta sem dva že zlomila, s kakim nožkom ne upam drgnit, da ne popraskam stekla,... ali bi razredčilo poškodovalo ogledalo?

clock-img

08.03.2008, 13:13

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

Poskusi jih najprej segreti s fenom.

clock-img

08.03.2008, 13:21

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz sem eno tako trdovratno dol spravila kar z nožkom za steklokeramiko čistit. Brez problema in brez prask!

clock-img

08.03.2008, 14:33

clock-img

sato

pencil-img

249

Sem mislila, da iz blaga- moja gospodična ima barvo že na rokavih dveh majic, pa bo verjetno treba rokave odrezati, ker drugače ne gre ven...
Za steklo pa mislim, da bi tisto s fenom delovalo.

clock-img

08.03.2008, 21:11

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem eno tako trdovratno dol spravila kar z nožkom za steklokeramiko čistit. Brez problema in brez prask!

Najboljša metoda za odstranitev - preverjeno - brez prask.

Z oblačil pa žal res ne gredo - sem jaz tudi bila na hčero jezna, ker si je že 3 popolnoma nove majice tako uničila. Zdaj pa za kazen ne sme več risati s temi barvami user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

08.03.2008, 21:50

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Z oblačil pa žal res ne gredo - sem jaz tudi bila na hčero jezna, ker si je že 3 popolnoma nove majice tako uničila. Zdaj pa za kazen ne sme več risati s temi barvami user posted image

Tri majice imaš popackane s temi barvami. Ji pa ja eno od njih oblečeš in naj punca ustvarja še naprej.

clock-img

10.03.2008, 12:18

clock-img

mily

pencil-img

876

Barve za steklo se odlično odstranijo tako, da daste vso stvar v skrinjo, da se zamrzne. Bo šlo kr samo stran. Zdej ogledala res ne moreš dati v skrinjo user posted image , ampak iz majce bi pa pomoje moglo iti.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem